Internetové pripojenie možno dnes zaistiť takmer kdekoľvek. Môžete si zvoliť bezdrôtové Wi-Fi pripojenie, ISDN pripojenie alebo vysokorýchlostné pripojenie cez optické káble. Rýchlosť pripojenia sa udáva v Mbps a ovplyvňuje výšku mesačného poplatku.

Služby: - bezdrôtové pripojenie k internetu Zákaznícke centrum: Nádražné 312 Polička

Služby - mobilný operátor - lacné volanie - lacný internet

Služby - mobilný operátor - lacné volanie - rýchly internet

Služby, poskytovanie: -internet. -bezdrôtový internet. Oblasť: Plzeň, Domažlice.

Predaj a servis anténnej aj satelitnej techniky. Poskytovanie bezdrôtového pripojenia k internetu. .

Inštalácia internetu, digitálnej televízie, streaming a web/server hosting.

Servis a opravy počítačovej techniky. Návrh a realizácia internetových sietí. Pripojenie k internetu a WiFi. Navrhneme a zrealizujeme kamerové systémy. Technické vybavenie stále kontrolujeme a opravujeme na žiadosť zákazníka. Tvorba www stránok. Inštalácia antén, DVB-T, set top boxov.

Najväčší český poskytovateľ televíznych služieb a vysokorýchlostného internetu. Služby: Digitálna satelitná televízia Káblová televízia - digitálny - analógová. Pripojenie k internetu Telefón.

Epripojenie.sk si môžete objednať pripojenie k internetu, káblovú televíziu alebo rovno celý balíček od spoločnosti O2 - pripojenie k internetu a káblovú televíziu.

Služby: -pripojenie k internetu

Internetový obchod: -výpočtovej techniky. Služby: -outsourcing IT.

Pripojenie k internetu Webhosting - serverhosting Návrhy a realize - siete

Maloobchod, predaj: -počítače -výpočtová technika. Inštalácia, správa: -siete NOVELL NETWARE. -bezdrôtové pripojenie k sieti internet

Internetové pripojenie bezdrôtovou technológiou. + Predaj lacných tonerov a tonerových kaziet.

V súčasnej dobe zasahuje portfólio produktov a služieb najmä do týchto oblastí: - návrh, realizácia, prevádzka a správa lokálnych a rozľahlých počítačových sietí - návrh, vývoj a prevádzka Internetových služieb - pripojenie na Internet - hostingové služby - návrh, vývoj a umiestnenie www stránok a aplikácií - technická podpora a servis ...