Internetové pripojenie možno dnes zaistiť takmer kdekoľvek. Môžete si zvoliť bezdrôtové Wi-Fi pripojenie, ISDN pripojenie alebo vysokorýchlostné pripojenie cez optické káble. Rýchlosť pripojenia sa udáva v Mbps a ovplyvňuje výšku mesačného poplatku.

Spoločnosť BAZ Internet s.r.o. ponúka internetové a televízne služby.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

MoravanyNET ako telekomunikačný operátor ponúka tieto služby - pripojenie k internetu - telofonovanie - digitálnu televíziu.

Služby - pripojenie k internetu - predaj výpočtovej techniky - opravy pc - montáž satelitov.

Káblový a bezdrôtový vysokorýchlostný internet bez limitu dát s napojením na optickú chrbticovú sieť

Služby: - pripojenie k internetu - VOIP telefonovanie - televízia

služby - internetové pripojenie - optického pripojenia k internetu pre Střelice a okolie.

Zaisťujeme lacné a rýchle internetové pripojenie v oblasti, ktoré leží mimo záujmu bežných komerčných poskytovateľov internetového pripojenia. Pokrytie Brno, Breclav, Znojmo. Okolie Pálavy, Pohořelic, Mikulova, Miroslavi, Moravského Krumlova, Židlochovíc av mnohých ďalších lokalitách.

Poskytujeme domáce a firemné pripojenie na internet v okolí Tišnova.

Vedenie - účtovníctvo E-shop, hardvér. Dodávka - hardvér. Poskytovanie pripojenia k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikácie. Webhosting – serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Predaj: -hardware -počítače, notebooky, príslušenstvo -poskytovateľ pripojenia k internetu -ozvučenie a osvetlenie akcií -prenájom ozvučovacej a osvetľovacej techniky.

Výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení. Kopírovacie práce. Bezdrôtové pripojenie k internetu. Strediská: -Bystrice nad Pernštejnom tel: 566 551 661 -Letovice tel: 516 475 183 -Olešnice tel: 516 463 470 -Kuřim tel: 541 264 617

PRENECHAJTE SERVIS POČÍTAČOV odborníkom Firma pracuje v odbore IT informačné technológie. ARTIQ, v.o.s. - továreň na počítače. Servis počítačov, Outsoursing. Servis aj pozáručný, oprava, predaj, poradenstvo: -kancelárskych a výpočtová technika, počítače a periférne zariadenia (tlačiarne, monitory) DELL, ACER, HP, SAMSUNG, XEROX, PHILIPS, ...

Poskytovateľ vysokorýchlostného pripojenia k internetu, káblové a IPTV televízie s viac ako 85 TV kanály. Telefonovanie bez paušálu. Expresné kuriérske služby, doprava zásielok po Brne, ČR, Slovenskom a Európe zbernou alebo expresnou službou. Preprava zásielok vlastnými vozidlami NONSTOP. Visu pre autá všetkých značiek. Mechanické a ...

služby: MOCI sietí -poradenstvo a outsourcing.

Tvorba internetových prezentácií, elektronických obchodov (e-shopov), publikačný systém NetPublicator.

Ucelené softvérové riešenia na báze najnovších produktov spoločnosti Microsoft.

poskytuje - pripojenie k internetu pre domácnosti, firmy a inštitúcie

Jednoduchý spôsob sledovania akéhokoľvek internetového zdroja. Automaticky upozorňuje svojich užívateľov o všetkých zmenách či novinkách. Vhodné pre vývojárov, ktorí pracujú s externými dátami pomocou svojho vlastného API, aj bežných užívateľov, ktorí si vďaka tomu môžu uľahčiť nákup lístkov alebo si strážiť inzerát.

služby: - internet bez záväzkov - telefón, televízia - garantované pripojenie

Poskytovateľ bezdrôtového a káblového pripojenia k internetu. Zaistenie kompletného servisu, poradenstva a montáže.

Dodávka, predaj - hardware servis - hardware poskytujú - pripojenie k internetu

Lacný a kvalitný internet. pripojenie internetu