Internetové pripojenie možno dnes zaistiť takmer kdekoľvek. Môžete si zvoliť bezdrôtové Wi-Fi pripojenie, ISDN pripojenie alebo vysokorýchlostné pripojenie cez optické káble. Rýchlosť pripojenia sa udáva v Mbps a ovplyvňuje výšku mesačného poplatku.

služby: - poskytovanie vysokorýchlostného pripojenia k internetu.

Kvalitné a rýchle pripojenie k internetu v okolí Rožnova pod Radhoštěm a priľahlých obciach: - internet na doma aj pre prácu Múdra internetová televízia. Kvalitný servis a technická podpora.

Veľkoobchod, predaj materiálov: - pre zakladanie stavieb, výstavbu líniových stavieb - pre pozemné komunikácie - pre inžinierske siete - stavebnej chémie. Dovoz motorových vozidiel zo zahraničia. Prenájom nehnuteľností. Pripojenie k internetu - prevádzkujeme optickú dátovú sieť pre Kroměříž, Holešov.

Poskytovateľ pevného a mobilného pripojenia na Internet. Pripojenie na internet sietí ViaNet. Virtuálne mobilný operátor.

služby: MOCI sietí -poradenstvo a outsourcing.

Tvorba internetových prezentácií, elektronických obchodov (e-shopov), publikačný systém NetPublicator.

Služby v oblasti výpočtovej techniky: - systémový servis PC techniky - správa a údržba počítačových sietí - služby v oblasti internetu (pripojenie, zdieľanie) - kamerové systémy - inštalácia.

služby: - pripojenie k internetu - televízia - VOIP telefón

Opravy, servis: -Počítačové siete, vytváranie počítačových sietí a systémov -ETHERNET -PC (počítače, výpočtová technika) -inštalácie HW a SW, školenia -Digitálne televízie -zabezpečovací systémy -připojení k internetu bezdrôtového internetu Silknet, ADSL prípojok. predaj: -PC a komponentov -Dátová CD a DVD médiá -Digitálne ...

služby: - pripojenie k internetu - digitálna televízia. Ďalšie služby: - realizácia kamerových a zabezpečovacích systémov - správa dátových sietí - prenájom plošiny

Montáž, poskytovanie: - zabezpečovacie a kamerové systémy - satelitné a anténny technika - pripojenie k internetu.

Ucelené softvérové riešenia na báze najnovších produktov spoločnosti Microsoft.

Bezdrôtové pripojenie k internetu pre domácnosti i firmy

činnosť: - IT služby - tvorba software - tvorba webových prezentácií - dodávky výpočtovej techniky

služby: - vysokorýchlostné pripojenie k internetu - služba pre sledovanie televíznych staníc vo svojom počítači, tablete alebo zariadení s Androidom - VoIP - volanie cez internet.

poskytuje - pripojenie k internetu pre domácnosti, firmy a inštitúcie

E-shop: - elektronika - počítače, telefóny, televízie, fotoaparáty a ďalšie. služby: - servis výpočtovej a kancelárskej techniky - pripojenie k internetu - lacné mobilné volania a mobilný internet.

zabezpečujeme: - kompletné dátové služby

TKR Jašek, s.r.o. poskytuje služby pod obchodnou značkou VALACHNET.cz. VALACHNET.cz Vám ponúka televízne, internetové a telefónne služby dostupné na Valašsku v lokalitách Rožnov pod Radhoštěm, Zubří, Střítež nad Bečvou, Zašová, Hošťálková, Ratibor a Kateřinice.

Jednoduchý spôsob sledovania akéhokoľvek internetového zdroja. Automaticky upozorňuje svojich užívateľov o všetkých zmenách či novinkách. Vhodné pre vývojárov, ktorí pracujú s externými dátami pomocou svojho vlastného API, aj bežných užívateľov, ktorí si vďaka tomu môžu uľahčiť nákup lístkov alebo si strážiť inzerát.

Predaj, inštalácia, servis: - počítače. služby: - IT služby - tvorba webových stránok montáž: - satelity.

poskytuje - pripojenie k bezdrôtovému internetu