V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Firma WiananGroup ™ je obchodno-reklamné a propagačné firmou, účinkuje na slovenskom trhu od apríla roku 2011, hoci pôsobenie v tejto oblasti spadá až k roku 2001. Za túto dobu sme vytvorili a sprevádzkovali niekoľko internetových obchodov, v ktorých nakupujú tisíce zákazníkov denne, vytvorili sme desiatky webových prezentácií, ktoré sú veľa ...

služby: - správa a upratovanie nehnuteľností Montáž, servis: - zabezpečovacie systémy EZS a EPS - prístupové a dochádzkové systémy - domáce telefóny Správa dátových sietí.

Konzultačná spoločnosť v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Sme senior profesionáli s mnohoročnými skúsenosťami. Vieme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Pôsobíme medzinárodne.

Výrobca a dodávateľ informačných riešení, internetových aplikácií, webových stránok a internetových obchodov vrátane SEO optimalizácia pre vyhľadávače, CMS, CRM a online informačných systémov prevádzkovaných na vlastnom vyvíjanom modulárnom systéme Dabsys. Ďalej zabezpečujeme doménová mená, webhostingové služby, internetové reklamné kampane, ...

služby: -tvorba zákazkového software -spracovanie webových stránok a internetových prezentácií -vytváření e-shopov na mieru -Poskytovanie služieb SEO.

Kompletné služby v oblasti tvorby www stránok a E-shopov. Corporate identity, SEO / SEM. Logotypy, vizitky a tlačová grafika.

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Vyvíjame softvér pre hromadnú komunikáciu. Počas chvíle zvolá krízový tím, pracovnú skupinu alebo vybraných zamestnancov. Potom, čo zoberie ich odozvu, zvolí nadväzné kroky. Náš softvér vie osloviť náhradníkov, opakovať volanie, alebo začať komunikáciu vo vopred určený čas. Ponúka 4 spôsoby oslovenia: hlas, SMS, e-mail a mobilnú aplikáciu. ...

Tvoríme weby a webové aplikácie s potenciálom. Vytvárame dizajn digitálnych produktov s pridanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálnymi agentúrami. Sme vývojové a dizajnové štúdio IKIGUYS so sídlom v Prahe a Pardubiciach, a radi budeme tvoriť aj pre Vás.

Poskytujeme podporu a poradenstvo v súvislosti s výkonom činností poverenca pre ochranu osobných údajov (data protection officer či DPO) a ďalšie služby v oblasti GDPR, správy osobných údajov a bezpečnosti informácií.

Vytvoríme Vám responzívne webové stránky, vďaka ktorým budete lepší ako Vaša konkurencia. Nezáväzne a úplne zadarmo Vám tiež poskytneme konzultáciu a grafický návrh. Samozrejmosťou sú potom aj komplexné grafické služby a podpora Vašich nových webových stránok. Stačí nás len kontaktovať a mať webové stránky rýchlo, kvalitne a za rozumnú cenu od ...

Zameriavame sa na výhradné servis a opravy produktov Apple, najmä iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionálny a rýchly servis Apple zariadení na počkanie a so zárukou. Zároveň ponúkame softvérové poradenstvo, upgrady počítačov Apple pod.

Našou hlavnou činnosťou sú programátorské práce. Máme team programátorov s viac ako desaťročnou praxou. Skúsenosti s projektmi ako v Českej republike, tak aj v zahraničí. Čo vieme: Tvorba webových stránok.

predaj: -výpočetní technika -mobilné telefóny -Príslušenstvo Návrhy, realizácia: -počítačová sieť -informačné systémy pre podniky a firmy. služby: -Vedenie účtovníctva vrátane spracovania účtovnej závierky -daňového priznanie.

Kvalitné webhostingové služby s prehľadnou a pohodlnou administráciou, veľkým priestorom, podporou PHP aplikácií, výborným technickým zázemím a referenciami z radov veľkých aj malých firiem, podnikateľov, ale aj škôl a neziskových organizácií.

počítačové služby Administratívne práce Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávaním mimoškolskej vzdelávacej činnosti Služby Súvisiace s počítačovým spracovaním udajov Činnosti podnikateľských, organizačných a ekonomických ...

služby - riešenie dátových LAN, WAN, Wi-Fi - sieťová infraštruktúra DC - návrh a konfigurácia serverového vybavenia - bezpečnosť a zálohovanie - elektronická komunikácia - zabezpečovacie systémy. kancelária Šumperk - adresa: Nerudova 640/41, Šumperk.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

služby: - internetová raklama - PPC reklama - SEO optimalizácia - bannery - sociálne siete - webdesign - tvorba webových stránok.

činnosť: - vývoj software - grafika

Projekcia, realizácia, rekonštrukcie. - počítačové siete predaj: - sieťové i počítačové komponenty.