V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

služby: - pokrývačské, strechárska a klampiarske práce - výškové práce pomocou horolezeckej techniky - montáž, opravy a revízie hromozvodov - prestavovanie balkónov - renovácia fasád - stavanie lešenia

Poskytovateľ bezdrôtového pripojenia k internetu.

služby: - internet bez záväzkov - telefón, televízia - garantované pripojenie

Nákup a predaj, poskytovanie software na zákazku. Softvér a webové stránky: - návrhy a realizácie softvér na zákazku - realizácia a správa webových stránok. Správa ICT: - správa ICT stredných, malých firiem a súkromných subjektov. - servis výpočtovej techniky - konfigurácia Wifi a LAN pripojenie - návrhy a implementácie informačných ...

Zaoberá sa komplexnou ponukou služieb v oblasti slaboprúdovej a silnoprúdovej techniky: - anténny technika - satelitné systémy - zabezpečovacie systémy (EZS, EPS) - kamerové systémy - prístupové systémy (domáce telefóny) - elektro inštalácia - bleskozvody - revízia - internet.

služby: - počítačové kurzy - návrh, inštalácia počítačovej siete - tvorba webové stránky

Dodávka - výpočtová technika Výpočtová technika tvorba - www stránky Návrhy, inštalácia, správa - počítačové siete

Zavádzanie ekonomických programov VEMA a MONEY, zriaďovanie pripojenie euroISDN a ADSL, tvorba ponúk výpočtovej techniky a počítačových sietí, servis výpočtovej techniky.

služby: predaj vlastných počítačov a tlačiarní, nových aj repasovaných zo SRN opravy počítačov a upgrade opravy notebookov výstavba počítačových sietí - kabeláže inštalácia a správa sietí a serverov Windows / Linux / Novell inštalácia a správa programov účtovných, skladových a firemných výstavba kamerových systémov s dlhodobým záznamom, ...

Bezdrôtové internetové pripojenie pre Hořice a okolie.

služby: správa sietí a serverov na základe zmluvy, konzultačná činnosť obchod: V internetovom obchode ponúkame široký sortiment tovaru z oblasti informačných technológií.

Pozáručné opravy, servis a výroba výpočtovej a komunikačnej techniky. Údržba a inštalácia počítačov a počítačových sietí.

Poskytujeme pripojenie k internetu, pripojenie televízie cez internet, pevnú linku cez internet a mobilné služby. Ponúkame širokú škálu ICT služieb pre firmy, školy a ďalšie inštitúcie podľa individuálnych potrieb zákazníkov. Pripojenie k internetu: - optický internet - bezdrôtový internet - káblový internet.

služby: - poskytovateľ bezdrôtového pripojenia Jack-ne - pripojenie domácností a firemných spoločností k internetu pomocou technológie wifi

Zaistenie služby pripojenia k internetu vrátane zabezpečovacej techniky správa - siete

vývoj: - softvér - softvér pre lekára, obchodné systémy a iný softvér podľa želania zákazníka. Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - kancelárska technika. služby: - návrhy a realizácie počítačových sietí - správa sietí - tvorba webových prezentácií - pripojenie k internetu.

Reklamné a propagačné texty: - reklamné texty pre web - reklamné texty pre propagačné materiály (letáky, brožúry) - slogany - inzercia.

Výroba, predaj, prenájom: - softvér pre interaktívne podlahu, ľudský ovládač, interaktívne bar a stôl, virtuálne graffiti, dotykové fólie, augmented reality, robotov šou, dotykové stoly, interaktívne boulder steny, dotykové hudobné prehrávače do obchodných centier, aplikácie pre múzeá - výukový program pre špeciálne školy - špeciálny program ...

Pomáhame firmám s digitálnou transformáciou. Vyvíjame softvér pre chytré telefóny, tablety, weby, autá a iné múdra zariadenia. Našimi klientmi sú napríklad ŠKODA Auto, ČSOB, Honeywell, E. ON, PPL alebo ČEZ.

Compcentrum.cz: - poskytuje služby a predaj z oblastí hardvéru, softvéru, počítačových komponentov, periférií a materiálov, počítačových sietí, komunikácií (IP telefónia), prenosu dát a internetu - výstavba a správa sietí, outsourcing služieb IT. Cesta snov: - cestovná agentúra - zájazdy do zahraničia - zájazdy v ČR.

Grafické práce: - grafické návrhy (katalógy, vizitky, letáky, jedálne lístky ...) - webdesign.

Vývoj databázových aplikácií na mieru, presne podľa Vašich požiadaviek. Špecializujeme sa na malé firemné informačné systémy a zákazkové databázové aplikácie, určené pre potreby malých a stredných firiem, alebo jednotlivcov.

Poskytovateľ pripojenia k internetu - tarifa Standard - tarifa Komfort - tarifa Luxus - tarifa Premium

Inštalácia a servis - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy. Príjem televíznych programov v rodinných domoch: - zabezpečujeme všetky možnosti príjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Príprava a inštalácia TV príjmu v novostavbách už v priebehu stavby. internet: - spracovávame projekty štruktúrovaných i bezdrôtových dátových sietí, ...