V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Poskytované služby - Outsourcing internetového marketingu - Podpora B2B akvizície - Adopcia a využitie MS/Office 365 - Automatizácia administratívy - Rozvoj systému riadenia - Optimalizácia riadenia výkonu a odmeňovania - Nasadenie metód ekonomického riadenia (controlling)

Webové prezentácie - internetové aplikácie - redakčné systémywebdesign.

Komplexné telekomunikačné služby: - internet, internetové pripojenie - IPTV - telefonovanie. Maloobchod, predaj, servis:. - počítače, PC - počítačové komponenty.

Vývoj, výroba: - softvér - informačné systémy - internetové aplikácie - databáza na zákazku - www stránky.

Spoločnosť MoroSystem, s.r.o. vyvíja webové portály, aplikácie, informačné a transakčné systémy na mieru. Poskytuje konzultácie v oblasti kontajnerizácie, cloudu, implementácie a iných odvetví.

Činnosť: - tvorba a grafické návrhy webových prezentácií, logotypov, vizitiek, letákov či katalógov.

Výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení. Kopírovacie práce. Bezdrôtové pripojenie k internetu. Strediská: -Bystrice nad Pernštejnom tel: 566 551 661 -Letovice tel: 516 475 183 -Olešnice tel: 516 463 470 -Kuřim tel: 541 264 617

Grafické práce Webdesign. Tvorba www stránok a internetových prezentácií.

Dodávka - klávesnica s ruskou potlačou Dodávka - softvér RFK 3000 ruskej fonetickej klávesnice - výukové programy LANGSOFT

Služby: - analýza a vývoj pre optimálnu digitalizáciu

Služby: - implementácia systému pre tvorbu ponúk a rozpočtov vrátane zaistenia technickej podpory - konzultácia záujemcom o softvér QComposer, prezentácia systému - školenia a kurzy pre kancelárske systémy.

Vývoj - softvér na zákazku - aplikácia Služby - programovanie - správa firemných sietí - webdesign, webové prezentácie

Ponúkame riešenia, ktoré znamenajú dlhodobý business prínos pre zákazníkov. Naše riešenia majú inovatívne prvky a opierajú sa o najnovšie technologické trendy v danej ICT oblasti. Náš prístup k zákazníkom je postavený na maximálnom pochopenie ich potrieb a vysokej odbornosti realizačného tímu.

-Grafické práce a kresličské práce -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí

Spoločnosť ARU technologies s.r.o. zaisťuje programátorskú činnosť, robotizáciu, automatizáciu a projektovanie aplikácií. Tiež pravidelnú údržbu a predaj robotov.

Sme digitálne marketingová agentúra. V našej činnosti sa zameriavame najmä na zabezpečenie spotrebiteľských súťaží a vernostných programov a súvisiacich aktivít, ako je vývoj webových stránok, grafické práce, distribúcie výhier a právne poradenstvo.

Vývoj softvérových riešení na mieru Ponuka sprostredkovanie softvéru a výpočtového hardvéru pre malé, stredné firmy a veľké firmy Výskum a vývoj v oblasti softvéru a dát Vývoj moderných mobilných, webových, desktopových aplikácií so všetkým príslušenstvom Design & Brand digitálnych produktov a komplexné služby v IT

činnosť: - programátorské práce - vývoj webov - webdesign.

Kompletný reklamný servis: - grafické návrhy, firemné dizajn a logotypy - webdesign, redakčný systém WordPress potlač: - PE tašky, Papierové tašky a baliace lepiace pásky BOPP. tlač - digitálna tlač - ofsetová tlač - veľkoplošná tlač do interiéru aj exteriéru ... samolepky, bannery, fotografie, autá, výklady, cedule. Rámovanie ...

Designer pre značky a ľudí. Zameriavam sa na webové projekty a vizuálnej identity.

Komplexné IT (informačné technológie) služby: -podnikové a informačné systémy -systémová integrácia -VÝVOJ vlastný softvér, aplikácie -špeciálny aplikácie IT -produktová rad AZ.PRO -outsourcing miezd, IT pre personalistiku. Špecializovaní pracovníci. Externé spracovanie dát. Konzultácie a školenia. Údržba SW.

Spoločnosť sa zaoberá tvorbou chatbotů vrátane marketingových kampaní, s cieľom zaujať čo najväčšie množstvo užívateľov. Vyvíja nové funkcie a zábavné kampane pre šírenie na sociálnych platformách ako je facebook.

Vývojárske štúdio, ktoré tvoria webovej prezentácie a mobilné a webové aplikácie, e-shopy a databázy. sme schopní realizovať aj digitálny marketing a ilustrácie na mieru.