V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

Opravy a servis počítačov a notebookov. Odvírenie, čistenie a renovácia počítačov. Záchrana a obnova dát či inštalácia a nastavenie programov aj operačných systémov.

Správa a údržba: -bytový a nebytový fond opravy, nájomné. služby: -Káblová televízie -připojení k internetu, vysokorýchlostný internet.

Grafické práce Predaj a montáž - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Tvorba - www stránky

Výskumná agentúra. Služby: - v oblasti marketingových a mediálnych výskumov, analýzy a spracovania dát, vývoja softvéru: - elektronické meranie sledovanosti televízie metódou TV metrov - výskum návštevnosti a sociodemografia internetu NetMonitor - monitoring reklamných výdavkov v médiách Admosphere - výskum ...

Konzultačná a inovačná spoločnosť pre strategické, ekonomické a procesné poradenstvo. Vývoj softvér. Distribučný a implementačný partner riešenia OneSoft Connect www.onesft.com.

Alternatívne zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotácie Elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy Elektromontážne práce, opravy, revízie, bleskozvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrôtové pripojenie - webhosting. Poskytovateľ intnernetového pripojenia.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Spoločnosť BAZ Internet s.r.o. ponúka internetové a televízne služby.

Kristína Svidroňová sa zameriava na optimalizáciu webov a vyrába a predáva NANO rúšky.

Spoločnosť AUDIFIED s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj hardvérových systému a softvéru pre hudobníkov a audio inžinierov.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť 32dev s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu elektroniky, firmvéru, softvéru a strojové videnie.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizácia -portály a internetové aplikácie -intranetové informačné systémy -realizácia internetových kampaní -optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) -kreatívna grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

Spoločnosť OptiCE Photonics s.r.o. sa zameriava na optovláknové technológie a senzorické systémy. Medzi činnosti spoločnosti sa radí projektovanie a výstavba optických sietí, servis a odborné meranie a analýzy.

Spoločnosť PAC Technology s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkajúce sa softvéru a bezpečnostných systémov.

Showroom Lenovo v Zlíne. Autorizovaný predaj, špecializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Záručný a pozáručný servis Lenovo. Sme autorizovaným partnerom spoločnosť NVIDIA pre predaj DGX systémov - superpočítačov. Návrh, dodávka: - kompletné IT infraštruktúra. Zákazníkmi sú štátnej správy, ...

TECHCREW s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok a e-shopov.

Ing. František Kazda sa zameriava na dodávky a služby v oblastiach informačných technológií, bezpečnostných systémov a elektronických aplikácií pre jednotlivcov i firmy. Prevádzkareň: Husova 19/128, 674 01 Trebišov

Tomáš Pľuzgier prevádzkuje servis IT a systémov, v rámci svojej činnosti sa postará o opravy a servis výpočtovej techniky, inštaláciu a reinštaláciu operačných systémov a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dát.

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účtovných systémov, spracovania účtovníctva nielen pre bytové družstvá, vedenie daňovej evidencie a mzdových agentov a poradí si aj s programovacími prácami a obstaraním a spracovaním dát.