V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Tvorba webových stránok, prezentácií, e-shopov. Implementácia na CMS Drupal. Kódovanie webovej grafiky do HTML a CSS.

Webdesign, internetové prezentácie, redakčné a publikačné systémy, tvorba multimediálnych CD a DVD, design, corporate identity, DTP.

Tvorba: - softvér Služby: - konzultačné v oblasti ochrany dát

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu: - internet v Novom Meste na Morave, internet Nové Mesto - kompletný servis - kvalita vysokorýchlostného pripojenia - predaj, inštaláciu a servis PC a počítačových komponentov - montáž satelitnej techniky, servis satelitnej techniky - tarify až do maximálnej rýchlosti 10MBitov.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov.

Služby: - INTERNET, POČÍTAČE, SERVIS IT... - bezdrôtové pripojenie k internetu bez záväzku... - servis a opravy PC, tabletov a mobilných telefónov: výmeny displejov, digitizérov, oprava/ prehranie/ upgrade firmware... - realizácia DVB- T2 + DVB- S2 / HEVC- H.265/ TV príjmu Predaj: - IT technika: PC, wifi routery, komponenty LAN sietí, ...

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - online marketing

Vývoj: - softvérových nástrojov na podporu servisných procesov ( produkty ALVAO sú vyvíjané v súlade so štandardmi spoločnosti Microsoft® ) - informačné systémy pre riadenie zdrojov a služieb, prevažne v oddeleniach správy informačných a komunikačných technológiou ICT.

Vývoj, predaj: - softvér na tvorbu rodokmeňov - genealogický program.

Poradenstvo: -softvér -hardvér. Externý poradca ICT firmy IPI s.r.o. Dealer účtovného programu POHODA, DUNA, DOTYKAČKA Školenie EXCEL pre účtovníkov, podnikateľov, manažérov

Fameless s.r.o. je marketingová spoločnosť, ktorá sa zameriava na branding, tvorbu webových stránok a na optimalizáciu predajných kanálov.

IXPROJEKTA s.r.o. sa zameriava na umelú inteligenciu, kybernetickú bezpečnosť, podnikovú komunikáciu, vývoj softvéru, projektové riadenie a IT infraštruktúru.

AQUIDIS s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu softvéru a hardvéru pre odvetvie výrobných a automotive prevádzok.

AQUIDIS s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu softvéru a hardvéru pre odvetvie výrobných a automotive prevádzok.

BRITEC s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu hardvéru a softvéru pre rôzne použitie.

EASYCON Solution s.r.o. sa zameriava na tvorbu a implementáciu riadiacich systémov do výroby a rôznych spoločností.

LADEX Group spol. s r.o. sa zameriava na ostrahu majetku, zabezpečovacie systémy, na upratovanie aj na tvorbu webových stránok a e-shopov.