V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Vývoj, predaj, poskytovanie softvéru.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru. Informačné technológie.

Webové stránky - internetová prezentácia

Grafické návrhy, Webdesign, multimediálna prezentácia.

Digitálna agentúra, ktorá pomáha firmám získavať viac zákazníkov prostredníctvom internetu a šikovných aplikácií. Špecializujeme sa na vývoj webových aplikácií, online marketing a affiliate marketing.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Kompletná tvorba webových stránok vrátane e-shopov, redakčného systému, SEO.

Telekomunikácie. Telekomunikačné služby. Poskytovanie telekomunikačných služieb prostredníctvom telekomunikačnej siete FWA* (Fixed Wireless Access) v pásme 26 a 28 GHz. Prenájom okruhov operátorom a poskytovateľom pripojenia na Internet (ISP*). Prostredníctvom prístupovej siete STAR 21 Networks je možné poskytovať najmä tieto telekomunikačné ...

Pobočka. Výroba, predaj, maloobchod: - ekonomický a právny softvér. Služby: - zaškolenie užívateľov - odborné školenia ekonomického softvéru Pohoda.

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Virtuálne kancelárie v Prahe pre fyzické osoby podnikateľa SZČO vám poskytnú mnoho výhod pre vaše podnikanie. Využite naše balíčky špeciálne zostavené pre živnostníkov, ktorí chcú mať miesto podnikania Praha. ServerHosting.sk ponúka klasický Web Hosting DELL, zaisťuje registráciu domén, poskytuje služby Managed Hostingu, VPS Hostingu, Server ...

Ako kreatívne štúdio sa zaoberáme predovšetkým tvorbou internetových stránok a ich dizajnom, ďalej grafickými alebo tlačovými službami. V našej ponuke nechýbajú ani ďalšie reklamné služby - ako sú tvorba loga, či propagačných materiálov.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Sme lacní, dobrí a kvalitné! Ponúkame kvalitné služby za bezkonkurenčné ceny. Nové počítače pre firmy so zárukou 3 roky, internetové stránky, vývoj a servis.

Web stránky na mieru pre malých živnostníkov, podnikateľov. Za výhodnú cenu už od 2500, - SEO optimalizácia, reklamné bannery, PPC reklama, návrhy vizitiek.

Internetové aplikácie - mobilné aplikácie pre PDA

Komplexné služby v oblasti digitálneho marketingu. Tvorba webových stránok, online marketingové stratégie, správa webových stránok, správa PPC kampaní a poradenstvo v oblasti e-commerce.

Paul-Studio Výroba: - rezaná reklama - veľkoplošná tlač - tvorba logotypov - písmomalárske práce Tvorba: - internetové stránky, www prezentácie.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizácia, grafika.

Maloobchod, predaj, servis, oprava: - výpočtová technika, počítače (PC) - kancelárska technika - počítačové siete - hardvér, softvér. Služby: - pripojenie k sieti internet - tvorba www stránok. Predaj, vývoj, výroba: - softvér. Poradenstvo, konzultácie, školenia. CAD systémy.

Vrobca informačných systémov a aplikácií. Výroba: - právne informačné systémy. Spracovanie: - daňové priznania, finančné analýzy, investičných zámerov, vedenie obchodnej agendy a CRM, firemný controling, podnikový systém, evidencia prostriedkov.

Servis a predaj kancelárske, výpočtovej a telekomunikačné techniky: -počítače, PC**, HW**, hardvér -tlačiarne -kopírky -spotrebný materiál -príslušenstvo k PC myši, filtre, diskety, káble -programové vybavenie SW**, softvér. Prestavby počítačov.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály