V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Komplexné riešenie telekomunikačných technológií. Budovanie, správa sieťovej infraštruktúry - návrh - projekt - realizácia. Komplexné riešenie informačných technológií.

Služby: -reklamná práca -fóliová reklama -reklamné predmety -tlač -digitálny plnofarebný -kopírovanie čiernobiele, farebné -inzercia -internet -tvorba WWW stránok -grafika a animácia -pečiatky TRODAT.

Autorizovaný predaj: -počítače IBM* -počítačové siete -softvér.

Poradenstvo: -hardware -softvér. Služby: -internet -spracovanie dát -správa sietí.

Internetová agentúra ARTFOX web design a tvorba www stránok České Budejovice

Komplexný reklamný servis, full service: -grafika a dizajn, grafické návrhy a ich realizácia -tlač a potlač (letáky, katalógy, vizitky) -tvorba webových stránok.

Tvorba webových stránok, e-shopu. SEO optimalizácia.

Vývoj softvéru, internetových aplikácií. SEO optimalizácia. Internetový marketing.

Predaj - výpočtová technika - spotrebný materiál Servis - výpočtová technika Tvorba - www stránky - e-shopy Spracovanie dát

Ponúkame podnikový informačný systém Helios, jeho implementáciu, úpravu podľa zadania zákazníka a školenia v používaní informačného systému Helios. Ďalej ponúkame služby spojené s informačným systémom Helios, servis hardvéru a softvéru, programovanie, tvorbu webových stránok a pod.

Služby: - výstavba telekomunikačných sietí (aj sietí mobilných operátorov) - outsourcing - dátové produkty - aplikačný softvér.

Predaj a montáž inteligentnej inštalácie a programovania systému LOXONE.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika, počítače: -hardvér HW** -softvér SW** -pripojenie na Internet -bezdrôtový Internet -štruktúrované počítačové siete LAN* -prestavba starších PC** Školenia, poradenstvo.

Marketing, webové prezentácie, web design, grafika.

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Práca špeciálnych vozidiel (v režime živností voľných) -Špecializované stavebné činnosti -Prípravné práce pre stavby

Naše služby: - tvorba internetových prezentácií - optimalizácia stránok pre vyhľadávače - web hosting.

Zaoberáme sa predajom ready made spoločností, poskytovaním virtuálnych sídiel, správou dátových schránok, účtovníctvom, daňovým poradenstvom, tvorbou webových stránok a inými službami, ktoré firmám pomáhajú v ich podnikaní.

Zaoberám sa komplexnými službami v oblasti výpočtovej techniky, od technickej pomoci používateľom, cez servis a údržbu počítačov, tlačiarní, skenerov, sieťových prvkov, serverov, cez správu serverov a sietí, opravy poškodených a nefunkčných počítačov, notebookov, tabletov, tlačiarní, skenerov, atď. .až po školení práce na počítači a práce s ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

M.NET Studénka, s.r.o. Poskytovateľ pripojenia k internetu v regióne severnej Moravy. Internetové služby, montáž, servis: - pripojenie na internet do domácností, firiem, organizácií. Zriadenie a prevádzka mailovej schránky. Webhosting. Správa domén. Hlasové služby: - bez paušálnych a aktivačných poplatkov - volanie v sieti M.NET ...