V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Internetové prezentácie - internetové aplikácie Webhosting.

Distribúcia reklamných predmetov, spracovanie a tvorba grafickej, elektronickej a multimediálnej propagácie.

Zaoberáme sa: Vývojom účtovného softvéru vrátane aplikácií na zákazku Predajom a servisom výpočtovej techniky Predajom príslušenstva a spotrebného materiálu k výpočtovej technike Predajom kancelárskych potrieb a širokého papiernického sortimentu

Predaj - náhradné diely na veteránov, automobily a motorky Predaj - skúšobné prístroje Grafické štúdio Webdesign - webové stránky

Maloobchod, predaj, servis: - hardvér - softvér - IT technológie - webdesign

Reklamná činnosť od A do Z: - reklama, propagácia, reklamné predmety - letáky, veľkopločná tlač, polepy automobilov a plôch - webdesign, webhosting, správa PC a počítačových sietí.

Služby: - tvorba www stránok - webhosting - navrhovanie grafiky a log - tlač vizitiek, prospektov a plagátov.

Vývoj softvéru, programovanie webových aplikácií na zákazku a poradenská činnosť v oblasti výpočtovej techniky.

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Služby: -tvorba webových stránok -spracovanie textov a sadzba -grafický dizajn -reklamné texty -sadzba a tlač -obalový dizajn -internet.

Sme mladá online reklamná agentúra. Zaoberáme sa hlavne tvorbou webov, log a tlačenej grafiky.

Poradenstvo: -softvér: -BUILD power: -softvér pre stavebné firmy -plne integrovaný stavebný informačný systém určený pre podporu prípravy a realizácie stavebnej výroby -pokrýva všetky procesy spojené s realizáciou zákazky vrátane orientačného prepočtu, ponukového a kontrolného rozpočtu, finančného ...

Realizácia internetových aplikácií. Intranet, extranet. WEB Návrhy grafického dizajnu (čisté a funkčné riešenie) Internetové aplikácie (ZOPE, Django) Hosting (Zope a Plone hosting, PHP hosting, e-maily, registrácia domén.

Firma JOYCE SR, s.r.o. bola založená v roku 1996. Hlavnými odbormi činnosti sú komunikačné technológie a alternatívne zdroje energie s pôsobnosťou v Českej i Slovenskej republike. Naša vízia: JOYCE = symbol kvality a trvalej hodnoty. S nami budete Jedineční, Originálni, Y:-)novativní, Celosvetoví, Ekologickí. Sme držiteľmi certifikátu Top Czech ...

Predaj, servis: -softvér, hardvér -príslušenstvo výpočtovej techniky -spotrebný materiál -telekomunikačná, kancelárska technika. Návrh, inštalácia: -počítačové siete.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -počítače-výpočtová technika -siete LAN -AV technika Služby: -renovácia tonera a cartride -poradenstvo hw, sw -tvorba web.

Služby: -bezdrôtové pripojenie k internetu.

Nový integrovaný informačný systém HSF IIS má trojaký zabezpečenie ochrany dát. Produkty: - ISDN - DSL - Bluetooth a WiFi produkty - kompletné riešenie pre technológie VPN a VoIP - analógové alebo ISDN telefóny - ISDN alebo IP telefónnej ústredne (alebo kombinácia oboch technológií) - videokonferencie - prepäťovej ochrany - ďalšie ...

Služby: -webdesign - tvorba www stránok, internetových aplikácií -redesign existujúcej prezentácie -výroba grafiky.

Víziou našej firmy je dodávať komplexné servisné služby, ktoré začínajú riešením problému pri poruchách strojov či technológií a ich odstraňovaním. - kompletná podpora priemyselnej automatizácie v najrozmanitejších odvetviach nášho priemyslu - oprava - údržba - školenia - komplexné prerobenie.

SEO optimalizácia Výroba - www stránky, webdesign Sprostredkovanie - webhosting

Prevádzkovateľ: -portál ordinace24.cz: -elektronický rezervačný systém pre lekárske ordinácie a pacientov. Vývoj: -softvérové aplikácie.

Služby: - Poradenstvo v oblasti IT - Služby siete internet - Marketing a strategické plánovanie - Dotačné poradenstvo - Implementácia informačných systémov - Výstavba sietí a sitovo služby - Daňové poradenstvo - Vedenie účtovníctva cez internet - Reklamné a propagačné služby.

- servis počítacov, notebookov, tabletov aj ďalších mobilných riešení - návrh a realizácia počítačových sietí - správa serverov a počítačových sietí - kamerové systémy - vpn siete, metalické, optické, bezdrôtové - outsourcing