V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Výroba softvérových riešení pre firmy.

Riešenie priemyselnej automatizácie. Vývoj softvéru aj hardvéru. Výroba CNC strojov na rezanie vodou, brúsok, robotických pracovísk.

Predaj, servis: -výpočtová technika -notebooky Služby: -realizácia, správa počítačových sietí

IT služby, správa sietí a webových stránok.

Služby: -management zobezpečenia podnikových informačných systém -telekomunikačné -pripojenie k internetu -outsourcing -hostingové služby -dodávka bezpečnostného softvéru

Ponúkame poradenstvo v oblasti marketingu. vykonávame na zákazku maľby na stenu, grafiku, tvorbu webových stránok, tvorba bannerov, fotografie, tlač a návrhárstvo.

Služby: -poradenstvo v oblasti IT -vývoj podnikových aplikácií

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -počítače -výpočtová technika -softvér

Maloobchod, predaj: -výpočtová a kancelárska technika. Predaj, oprava, servis: -tlačiarne -monitory -mobilné telefóny -počítače YES* computers, servery -notebooky ACER, TOSHIBA, GERICOM, HP** -počítačové siete-certifikácia SOLARIX -základná doska -procesor CPU* -harddisky -pamäte-SORAM, SIMM -grafické karty. Návrh, ...

Poskytovanie: -pripojenie k internetu -internetové pripojenie

Predaj, inštalácia, servis: - výpočtová technika - telekomunikačná technika - elektronické zabezpečovacie zariadenia - internet - pripojenie na internet. Pobočka: Mohelnice.

Služby, poskytovanie: -internetové pripojenie

Komplexné služby: -web design -tvorba internetových aplikácií -služby z oblasti webdesignu, redizajnu, corporate identity a optimalizácia pre vyhľadávače (SEO), www stránky, flash -eshopy, grafické práce, internetové stránky a obchody na mieru -preklady a tlmočenie.

Služby: -vývoj webových aplikácií

Zostavovanie plánov pre marketing. Grafický dizajn, copywriting, SEO a SEM, tvorba stránok, advergaming.

Programovanie a vývoj softvéru na zákazku, portálové riešenie.

Reklamná a marketingová agentúra - výroba reklamy a propagácie - webdesign - internetový marketing - tlač reklamných materiálov VINOTÉKA TÁBOR Husovo námestie 529 / 390 02 Tábor - reklamné vína

Výroba softvér na zákazku. Aplikácia informačných a komunikačných technológií. Spracovanie dát.

Telekomunikačné služby - internetové pripojenie - lacné volanie - digitálna televízia - webhosting

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru Vytváram ľubovoľné programy podľa vášho priania. Prednosťou je osobný prístup, ktorý vám zaručí, že program vám bude pripravený „na mieru“, tak aby spĺňal všetky vaše požiadavky.