V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Vykonávame všetky grafické práce, digitálnu, ofsetovú a veľkoformátovú tlač. Ponúkame tvorbu internetových stránok, výrobu a montáž všetkých typov reklám.

Zaoberá sa správou, prevádzkou a vývojom webových portálov

KOMIX s.r.o. je česká spoločnosť založená v roku 1992. Špecializuje sa najmä na dodávky informačných systémov alebo aplikácií na kľúč, ďalej potom integračné alebo transformačné projekty. Spoločnosť KOMIX tiež poskytuje konzultačné služby zamerané ako na návrh informačných systémov, tak na ich kvalitu, testovanie a prevádzku. Naše heslo - ...

Spoločnosť zaoberajúca sa vývojom SW na zákazku, správou a dohľadom počítačových sietí. Tvorba webových prezentácií. .

Ponuka služieb v oblasti výpočtovej techniky. Predaj hardvér. Vývoj softvéru a informačných systémov.

Direct marketing Grafický dizajn - logotypy - reklamné materiály Grafický dizajn - tlačoviny Webdesign Školenia - fotografie - DTP - polygrafia v praxi.

Predaj - telekomunikačná technika - hardvér. IT poradenstvo

Poskytujeme bezdrôtové pripojenie (WiFi) k sieti internet. Pôsobnosť - Cheb, Sokolov, Aš, Mariánske Lázně, Luby a okol. Predaj a servis výpočtovej techniky.

Služby: - tlač - grafika - webdesign - marketing

Služby: -SEO optimalizácia -internetový marketing -webdesign

Dodávky a poskytovanie poradenských služieb v oblasti programov na spracovanie dát.

Vývoj, výroba: -softvér Služby: -správa a údržba PC a počítačovej site

Webdesign, internetové pripojenie, správa sietí a serverov. Servis a opravy PC, tabletov notebookov. Reklamné a propagačné práce - grafické návrhy - tlač - fotografovanie.

Fotografovanie - makro - krajina - zátišie. Grafické návrhy - diplomy - reklamy - letáky - PF - logá - kalendáre Tvorba www stránky.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Poskytovanie správy sietí, opravy monitorov, odvírovanie.

Služby: -webdesign. -tvorba webových stránok.

Programátorské služby. Realizácia a sprevádzkovanie priemyselných automatizácií.

Riešenie problémov s počítačom, notebookom, tlačiarňami a ďalším príslušenstvom.

Firma Allplan Česko s.r.o. sa zaoberá predajom a podporou softvérových programov pre architektúru a vystužovanie konštrukcií. Predaj, podpora: -CAD program Allplan pre architektúru a vystužovanie konštrukcií -softvér Servis a poradenstvo v oblasti použitia CAD systémov.

Reprezentatívne webové stránky, e-shopy a aplikácie zamerané na dizajn. Chcete zvýšiť svoje predaje na internete? Pošlite nám svoj dopyt.