V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: - tvorba webových stánok - grafika, DTP - reklama - online PPC kampane - marketing

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér

Ponúkame konzultačné implementačné služby zamerané na využitie Salesforce CRM.

Služby: - správa počítačovej siete - IT outsourcing - oprava, servis počítača

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Pripojenie na bezdrôtový internet Vrané nad Vltavou, Skochovice, Brezová, Měchenice, Zvole, Černošice a Davle.

Poradenstvo pri vývoji plastových dielov a konštrukcií foriem. Školenia, semináre v odbore vstrekovania plastov. Moldes 3D. Digimat. Predaj softvérov Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulácia. Analýzy vstrekovania plastov.

Predaj a servis: - výpočtová technika - serverové komponenty - softvér - príslušenstvo.

Matěj Zezula prevádzkuje spoločnosť akta.cz, ktorá sa zaoberá: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopov.

Služby v oblasti informatika, marketing a ľudské zdroje: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopu - firemné vzdelávanie - kariérne poradenstvo.

Šéfredaktor, programátor, konateľ MRK.cz - spravodajsko-diskusného webu pre rybárov.

Predaj, servis, oprava, konzultácia: -notebooky, PC -prenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové siete -systémové riešenia -tašky DICOTA pre notebooky -HEWLET-PACKARD hardvér, spotrebný materiál (monitor, klávesnica, myši, grafika, pamäťové karty).

Činnosť: - poradenstvo v oblasti IT a manažmentu.

Realizácia, výroba: - informačné, komunikačné a internetové systémy - internetové terminálov.

Realizácia informačných, komunikačných a internetových systémov. Tvorba internetových terminálov. Ponúkame: - hardvér - softvér - aplikácia pre samoobslužné a zákaznícke riešenia v obchodných a zábavných centrách a na verejných miestach. friendlyway realizuje projekty na národnej i medzinárodnej úrovni. Vo viac ako 150 projektoch ...

Činnosť: - konzultácie a služby v oblasti IT - Outsourcing - správa PC - správa sietí, serverov - zálohovanie a archivácia dát

Služby - webdesign, tvorba webových stránok - tlač letákov - grafické práce - tvorba Microsite stránok - panoramatické fotografie, netradičné spôsoby prezentácie.

Kompletný servis IT pre malé a stredné firmy. Realizácia a správa sietí, dodávky HW a SW, inštalácia a správa serverov, vzdialený dohľad siete. Vývoj zákazkového softvéru. Pravidelný servis počítačovej siete, technická podpora, outsourcing služieb.Administrátori.cz- Váš správca siete.

Firma VZTECHNIK-servis sa zaoberá servisom a predajom výpočtovej techniky. Vlastníme predajňu výpočtovej techniky, kde máme v sortimente: - zostavy aj jednotlivé komponenty pre PC - tlačiarne aj spotrebný materiál pre tlač vrátane papiera - internet pre verejnosť. Ďalej zaisťujeme: - montáž bezdrôtového pripojenia k internetu - správu ...

Webdesign - tvorba webových stránok, grafiky - SEO optimalizácia.

Služby: - dizajnér - programátor.

Výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení - elektroinštalačná práca - montáže rôznych elektrovoltaických systémov, internetových sietí a PC.

Služby: - pripojenie k internetu - digitálna televízia Sídlo: Kubelíkova 798 541 01 Trutnov