V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: - IS a poradenské služby pre oblasť zdravotníctva - poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky - softvér na zákazku Produkty: - VERSO - systém pre vývoj a správu databázových aplikácií na Internete - OBD - podpora VaV - CONSEQUENCE - informačné systémy pre sociálne služby Organizujeme konferenciu na vykazovanie ...

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby - tvorba webových stránok, webdesign - banerová reklama.

Služby: - internetové pripojenie - pripojenie na internet.

Služby: - tvorba webových prezentácií - grafické návrhy - poradenstvom v oblasti IT - vývoj softvéru

Ponúkame Vám komplexné poradenstvo, servis, predaj a inštaláciu výpočtovej techniky, sietí a všetkej elektroniky do domácností, inštitúcií či firiem. Naša prednosť je spokojný zákazník, ktorý naplno využíva nami odporúčané, dodané alebo inštalované digitálne a výpočtové technológie.

Reklamná agentúra. Služby: - tvorba internetových stránok - tvorba e-shopov - webdesign - webhosting - grafický design - návrhy reklamných tlačovín - tlač - digitálna, ofsetová, veľkoplošná - folio písmo - polepy nákladov, áut a iné.

Služby: - tvorba internetových stránok - tvorba e-shopov - grafické návrhy - copywriting - tlač reklamných predmetov.

JMIONET s.r.o. poskytuje komplexné služby v oblasti online podnikania: - webové stránky s administráciou na mieru - funkčné e-shopy, ktoré zarábajú - online marketing na zviditeľnenie vášho projektu.

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - banerová reklama

Predaj, obchodné zastúpenie: - softvér RAC (Remote Administrator Control) pre vzdialené ovládanie a správu počítačov.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - webdesign - online marketing - grafika - mobilné aplikácie

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dát.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránok, webdesign. -opravy, servis tlačiarní. -renovácia tonerov. -správa počítačových sietí.

Služby: -webdesign. -tvorba webových stránok. -DIGITÁLNA AGENTÚRA

Vývoj a nasadenie systémov pre optimalizáciu, plánovanie a zber dát vo výrobe.

Sme rýdzo česká spoločnosť poskytujúca služby v oblasti informačných technológií. Zameriavame sa predovšetkým na analýzu, návrh, vývoj, nasadenie a údržbu softvérových produktov.

Programátor, webdesigner: - SEO - optimalizácia - grafika - webdesign - tvorba webových stránok. Sadová 198 Hrdejovice 373 61

Služby: - web - webdesign - grafika - ilustrácie.

Od roku 1991 sme popredný dodávateľ informačných systémov na podporu riadenia ľudských zdrojov, spracovanie miezd a vedenie personálnych agend. Personálny a mzdový informačný systém predstavuje vysoko sofistikovaný informačný systém pre oblasti mzdy, personalistika a riadenie ľudských zdrojov.

Smart One je českou spoločnosťou so zameraním na poskytovanie komplexných IT služieb. Poskytujeme najmä IT Outsourcing, čiže správu sietí a počítačov. Samozrejmosťou sú potom technológie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia potom patrí montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémov, výstavby sieťovej infraštruktúry a ďalšie.