V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Činnosť: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - webhosting.

Služby: - ITC poradenstvo - podpora riadenia projektov

Tvorba internetových prezentácií pre cestovné agentúry a kancelárie.

Služby: -poradenstvo, konzultácie a servis v oblasti hardvéru a softvéru -správa, administrácia siete -opravy počítačov -odvírovanie.

Služby, výroba: -video -video strihacieho programu Sony vegas nálepky na klávesnici s klávesovými skratkami tohto programu -natáčanie narodenín, svadby, krstiny, maturitné -grafika, grafický návrh a tlač prebalov na CD/DVD nosiče -skenovanie papierových fotografií, negatívov i pozitívov. -registrácia domény vrátane hostingových ...

Činnosť: - grafické služby - tvorba webových stránok - webdesign - fotografické služby - reklamné služby

Služby - SEO optimalizácia, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - preklad, kontrola a korektúra textov v anglickom jazyku.

Vývoj, dodávky a podpora. -vlastného informačného systému Profit, čo je kompletný ekenomický softvér. Služby: -Ponúkame kvalitnú podporu, školenia na mieste zákazníka a metodickú pomoc (zavádzanie dát, analýza výsledkov a pod.) za nízke ceny -pravidelná aktualizácia.

Služby: - tlač - grafika - webové stránky, e-shopy - svetelná reklama - reklamné predmety

Výroba: -potlače -reklamné materiály (zapaľovače, perá, reklamné plachty, ..), -potlač textilu (mikiny a tričká, skladom tiež detský textil), -tlač plagátov a letákov -tlač samolepiek -reklamné placky viacerých veľkostí so špendlíkom, magnetom, zrkadlom, otváračom alebo náušnicou -tvorba www stránok.

Služby: -tvorba moderných webových stránok -návrhy originálnej počítačovej grafiky -SEO optimalizácia -údržba webov.

Služby: -lekársky ambulantný program Dr. Rex pre vedenie zdravotníckych agend v privátnej praxi, softvéru pre praktické, detské a ženské ordinácie.

Služby: - pripojenie k internetu

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - zostavenie počítača na mieru - siete

Služby: -poskytovateľ pevného a bezdrôtového pripojenia k internetu.

Služby: -výroba webových aplikácií a databázových systémov -výroba www stránok -internetový marketing.

Hľadáte niekoho, kto vám vytvorí lacné a kvalitné webové stránky. Daggy design je tu pre Vás.

Služby: -bezdrôtové pripojenie do siete internet -pripojenie pre domácich užívateľov -pripojenie pre malé aj veľké firmy.

Kompletná realizácia webových stránok s vlastnou administráciou. Webhostingové služby, správa domén, tvorba loga, tvorba vizitiek, fotografické služby, správa webov. Tvorba e-shopu, nafoocení produktov do e-shopu. Microsite - vizitka na internete. SEO optimalizácia pre vyhľadávače.

Služby: -vývojár -webové aplikácie -databázové systémy -procesné riadenie.

Služby: -v oblasti BOZP (bezpečnosť práce) -tvorba www stránok -správa stránok -SEO - optimalizácia stránok pre vyhľadávače -webhosting -grafické práce -grafické návrhy logotypov -bannery.

Hosting Beroun ponúka kvalitné a spoľahlivý hosting pre vaše webové stránky. Hosting Beroun ponúka: Profesionálny helpdesk. Individuálny prístup ku klientom Osobné konzultácie v Beroune a okolí Nadštandardné hostingové služby zadarmo. Prehľadné admin rozhranie.

Zaoberáme sa tvorbou webových stránok, či už s redakčným systémom alebo bez neho. Ponúkame prevedenie SEO optimalizácie a grafických služieb od originálnej vizitky, cez katalógy až po plagáty.