V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Document Data Service - inžiniersko technická činnosť - vývoj a distribúcia softvéru - nezávislá inšpekčná činnosť.

Činnosť - programátorské práce - správa počítačových sietí - poradenstvo v oblasti softvéru - grafické práce.

Činnosť: - IT služby - správa sietí - tvorba webových stránok - vývoj aplikácií Predaj, servis: - výpočtová a kancelárska technika

Autorizovaný predajca tovaru CANON a IBM Predaj, opravy, prestavby, maloobchod, servis: - počítače, stanice, servery, notebooky - HP, IBM, COMPAQ - tlačiarne Maloobchod: - hardvér, softvér. Veľkoobchod, predaj: - CANON kopírovacie stroje (kopírky), tlačiarne - kancelárske vybavenie - fotoaparáty CANON, vrátane servisu. Montáž ...

Služby: - vývoj a predaj softvérových riešení - správa sietí - požiarna ochrana, BOZP

Služby - predaj ekonomického a aplikačného softvéru - vytváranie programových aplikácií na zákazku - webdesign.

Služby - implementácia CRM informačných systémov. Kancelária: - adresa: Kút 19, 278 01 Kralupy nad Vltavou.

Zámočnícke práce. Sprostredkovanie obchodu. Montáž a servis elektro-mechanických zariadení. Poskytovanie informačných služieb prostredníctvom výpočtovej techniky. Poskytovanie softvéru - predaj hotových programov na základe zmluvy s autorom. Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti. Kúpa tovaru za ...

Činnosť: - outsourcing IT služieb - projektovanie a správa počítačových sietí a staníc - administrácia serverov, firewallov, Cisco routerov - virtualizácia a cloudové služby - školenia....atd.

Poradenská a konzultantačná činnosť - implementácia informačného systému SAP - prevod reči do textu

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - programovanie.

Služby: - webhosting - správa počítačových sietí, serverov - zálohovanie dát - SEO optimalizácia, copywriting.

Návrh, vývoj, prevádzka: - webové stránky - aplikácia

Služby - zhotovenie aplikácií pre prostredie MS-Windows a riešenie webových služieb - ponúkame komplexné riešenie pre bankový register.

Služby: - správa sietí a informačných technológií - dodávka, inštalácia HW, SW - tvorba webových stránok

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, redakčné systémy - SEO - programovanie - grafika - správa sietí

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - správa počítačových sietí.

Výroba: - malosériová výroba kníh - malonákladová tlač - knižná väzba, kniháreň - reklama, reklamné predmety - letáky, prospekty, katalógy, brožúry, časopisy, knihy. - vydavateľstvo, digitálne vydavateľstvo. Výroba, tvorba: -www stránky.

Vývoj, predaj: - hardvérové aj softvérové zázemie pre školy, škôlky, detské domovy a ďalšie školské zariadenia všetkých typov.

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Počítačové služby Čistiace a úklidové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým ...

Spoločnosť SoftwareONE je jedným z najrýchlejšie rastúcich poskytovateľov technologických riešení na svete av Českej republike pôsobí od roku 2012. Sme uznávaným partnerom pre prechod do cloudu s našimi vlastnými expertnými službami, konzultačnou metodikou a portfóliom riadených služieb.

Duplikácia: - hudobné a dátové CD všetkých štandardných formátov a tvarov na modernej výrobnej linke.