Personálne agentúry vám pomôžu nájsť ideálne pracovné miesto. Agentúra vás bude informovať o voľných pracovných miestach, vyvíjať vašu kariéru, pomáhať vám pri zmene zamestnávateľa a získať lepšie pracovné miesto. Nájsť prácu tak pre vás nebude problém.

Au-pair agentúra Au-pair pobyty v Rakúsku a Nemecku

Sprostredkovanie zamestnania. Mexina Group, spol. s.r.o. na základe požiadavky dostala od MPSV osobitné povolenie a odporúčania na sprostredkovanie zamestnancov z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutie od MPSV umožňuje len (iba) dlhodobé voľné pracovné miesta v rôznych podnikoch (nie konkurencia českých zamestnancov) a na druhej strane obrovská ...

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Sprostredkovateľská a obchodná činnosť: - export a import komodít, tovaru - hlavne dreva všetkého druhu - logistika - pracovná agentúra - dovoz a nových a ojazdených áut - realitná činnosť - prenájom nehnuteľností - ubytovanie - gastronomická činnosť.

Pracovná a personálna agentúra Nepfil Company s.r.o

Riešite situáciu NE-kmeňových zamestnancov, prípadne nástup kmeňových a neviete kde hľadať? Personálne poradenská a dynamická spoločnosť pôsobiaca v ČR a SR zameraná na personálny recruitment, vzdelávanie a agentúrne zamestnávanie. Všetko zaisťuje tím kvalifikovaných špecialistov, ktorí disponujú zodpovedajúcim vzdelaním a praxou v oblasti ...

Pracovno - personálna agentúra. Služby: Personalistika Česko-slovenská pracovno-personálna spoločnosť s najväčším pokrytím personálnych služieb na českom a slovenskom trhu.

Sídlo firmy v Prahe. Pracovno-personálna agentúra: -recruitment, consulting -výber zamestnancov, pracovný leasing -personálne poradenstvo -pracovné poradenstvo -pracovná agentúra -zaistenie brigádnikov -pracovníci pre dočasnú výpomoc -študenti VŠ a SŠ pre nárazové práce -študentský servis-burza práce -hostesky, promotérky.

Pracovno-personálna agentúra: -recruitment, consulting -výber zamestnancov, pracovný leasing -personálne poradenstvo -pracovné poradenstvo -pracovná agentúra -zaistenie brigádnikov -pracovníci pre dočasnú výpomoc -študenti VŠ a SŠ pre nárazové práce -študentský servis-burza práce -hostesky, promotérky.

Služby: -pracovno-personálna agentúra -brigády pre študentov -ženy na MD -dôchodca -osoby na ÚP -trvalé prac. pomery vo výrobných firmách.

Pracovno - personálna agentúra. Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výber zamestnancov, pracovný leasing -personálne poradenstvo -pracovné poradenstvo -pracovná agentúra -nábor, brigáda, brigádnici, zamestnanci -práca, zamestnanie, pracovné miesto, job, pohovory. Temporary help -zaistenie brigádnikov -pracovná ...

Personalistika: - recruitment, consulting - výber zamestnancov, pracovný leasing - personálne poradenstvo . Temporary help: - zabezpečenie brigádnikov - pracovná výpomoc, work agency - študenti VŠ a SŠ pre nárazové práce.

Služby: -študentská burza práce: -zaistenie brigádnikov -dočasná výpomoc -personálna agentúra.

Sprostredkovanie zamestnania. Personálna agentúra.