Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Činnosť, služby - zameranie na verejné zákazky - administrácia zadávacích konaní - realizácia výberových konaní z fondov EÚ.

Služby: -pripojenie k internetu -telekomunikácie -projekcia a realizácia rozvodov -optické siete -elektronické zabezpečenie -televízne a satelitné rozvody -ozvučenie -kamerové systémy -domové telefóny.

Sme Spoločnosť Denamar Consulting Services s.r.o., skúsení asistenti so zmyslom pre hladký priebeh vízovej procedúry a dôrazom na bezchybné zvýšenie šance úspechu s akoukoľvek imigračný službou. Toto umožňujeme firmám i jednotlivcom.

Personálna agentúra - služby pre firmy, outsourcing.

Služby - ekonomické poradenstvo - marketingové poradenstvo - outsourcing IT - konzultačná činnosť

Inštalácia a správa počítačových sietí a serverov. IT outsourcing. Účtovný softvér POHODA - predaj, servis Ambulantná informačné systémy Medicus, PC doktor, PC dent, Dentist + a Amicus - predaj, servis Predaj / prenájom SMS brán pre SMS marketing. Webhosting. VPS hosting. Predaj repasovaných serverov Dell. Inštalácia bezpečnostných alarmov a ...

Predstavujeme Vám spoločnosť Grant Help, s.r.o. z Prahy, ktorá svojim klientom odovzdá odborné znalosti v oblasti grantov a dotácií. To všetko od A do Z. Granty a dotácie, fondy EÚ, iné dotačné zdroje. Sme špecializovanou poradenskou spoločnosťou, zaoberáme sa komplexným grantovým a organizačným poradenstvom pre programy EÚ aj pre všetky typy ...

Služby: -spracovanie dokumentov -poradenstvo - podnikateľské, ekonomické, právne

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

ProMaCon services, s.r.o. sa zameriava na outsourcing manažmentu a na zvyšovanie produktového alebo obchodného výkonu.

WORK PRO, a.s. je personálna agentúra zameriavajúca sa na dočasné pridelenie agentúrnych zamestnancov a outsourcing.

Administratívne a obchodné pozície, stredný manažment, IT/Telco, technické pozície. Zaujímavá pracovná ponuka v rámci celej ČR. Popredné svetové spoločnosti v oblasti agentúrneho zamestnávania a recruitmentu. Globálny poskytovateľ outsourcing špecializovaných riešení a postupov. Naše služby: Hľadanie pracovných príležitostí Aktívne ...

Conectart a.s. je prevádzkovateľom kontaktných centier a klientom poskytuje zákaznícku starostlivosť, hľadanie nových zákazníkov, akvizície a back office.

MuvaTech, s.r.o. sa zameriava na IT outsourcing, webhosting, dátové rozvody a zabezpečovacie a kamerové systémy.

Moravia IT s.r.o. sa zameriava na poradenstvo, konzultácie, outsourcing v oblasti informačných technológií.

Služby: - poskytovanie sídla spoločnosti a miesta podnikania v Brne, trvalý a prechodný pobyt občanom SR a EÚ

Spoločnosť Lucky Mark, s.r.o. poskytuje vernostné programy - pre zákazníkov - partnerské programy pre obchodných partnerov - atraktívne odmeny.

Spoločnosť Decius, s.r.o. poskytuje: - služby v oblasti BOZP a PO - outsourcing - kurzy a školenia - revízia tlakových zariadení - preukazy energetickej náročnosti

Služby: - partnerstvo a outsourcing v oblasti online technickej podpory pre firmy aj domácnosti - servis PC online - odvírovanie PC - zrýchlenie - servis Na Klik affiliate program.

Spoločnosť BILANCE ALFA s.r.o. poskytuje outsourcingové služby, vedenie účtovníctva, daňové poradenstvo, audítorské služby, spracovanie mzdovej agendy v Prahe av Brne.