Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Prevádzkovateľ dopytového portálu Buripoptávka.cz

Prinášame informácie a novinky zo sveta celebrít, technológie, hudby, módy, motivácie a zábavy. Všetko, čo potrebujete vedieť, nájdete na jednom mieste.

Informačný portál: - Kolínsko - Kutnohorsko - Čáslavsko

Poskytovanie služieb v oblasti vyhľadávania nových zákazníkov, vydávanie databáz firiem.

Služby: -náhradné plnenie -BOZP, PO a revízia -stavebné práce a predaj materiálu -call centrum -digitalizácia dokumentov -informačné a telekomunikačné technológie -veľkoobchod kancelárskych potrieb -veľkoobchod, maloobchod pracovných odevov -veľkoobchod, maloobchod čistiace prostriedky -upratovacie služby

Služby: -internetový portál ako žiť naplno po päťdesiatke

Portál železničnej nákladnej dopravy - informácie o voľnej vozovej kapacite.

Naša spoločnosť dodáva SMS výpisy z registra dlžníkov SOLUS, zameraného na fyzické osoby. Podieľame sa tiež na projektoch SOLUS, ktoré sa snažia o zlepšenie úrovne finančnej gramotnosti v ČR.

Prevádzkujeme internetový katalóg firiem, fyzických osôb a organizácií vo Vlašimi.

Centrum ubytovania v českých chatách, chalupách, kempoch a penziónoch.

Služby: -databáza výrobcov a predajcov nábytku

Portál Pozemkyafarmy.cz prevádzkuje juhočeská spoločnosť PROSERVIS BOHEMIA s.r.o., ktorá sa zamerala na časť realitného trhu zameranú na poľnohospodárske pozemky a stavby.

Internetové grafické štúdio, návrhy a tvorba webdesignu. Navrhujeme a tvoríme moderný design internetových prezentácií.

Knižnica. Požičovná doba: -po 10-12,13-15 -st 10-12,13-17.30 -pia 10-12,13-17.30. Súčasťou knižnice je Informačná centrum, ktoré slúži nielen turistom ale aj všetkým obyvateľom mikroregiónu Žulovsko.

Portál pre strojných konštruktérov. Miesto pre vašu inzerciu výrobkov a služieb pre strojárstvo. Články k problematike.

Kultúrna informačná turistická a cestovná agentúra KITA Otrokovice u Zlína prevádzkuje turistický výletný autovláčik pre vyhliadkové jazdy v regióne Východná Morava. Účel, použitie: - vyhliadkový autovláčik pre atraktívnu cestnú prepravu a dopravu turistov - vláčik pre kultúrne a športové podujatia. Audio výklad vo vláčiku o meste a ...

Služby: -prevádzka informačného servera