Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Prague City Tourism (Pražská informačná služba) je moderná marketingová organizácia hlavného mesta Prahy, ktorej poslaním je starostlivosť o rozvoj domáceho i zahraničného cestovného ruchu v českej metropole.

Prevádzkovateľ dopytového portálu Buripoptávka.cz

Prinášame informácie a novinky zo sveta celebrít, technológie, hudby, módy, motivácie a zábavy. Všetko, čo potrebujete vedieť, nájdete na jednom mieste.

Informačný portál: - Kolínsko - Kutnohorsko - Čáslavsko

Poskytovanie služieb v oblasti vyhľadávania nových zákazníkov, vydávanie databáz firiem.

Služby: -náhradné plnenie -BOZP, PO a revízia -stavebné práce a predaj materiálu -call centrum -digitalizácia dokumentov -informačné a telekomunikačné technológie -veľkoobchod kancelárskych potrieb -veľkoobchod, maloobchod pracovných odevov -veľkoobchod, maloobchod čistiace prostriedky -upratovacie služby

Služby: -internetový portál ako žiť naplno po päťdesiatke

Portál železničnej nákladnej dopravy - informácie o voľnej vozovej kapacite.

Naša spoločnosť dodáva SMS výpisy z registra dlžníkov SOLUS, zameraného na fyzické osoby. Podieľame sa tiež na projektoch SOLUS, ktoré sa snažia o zlepšenie úrovne finančnej gramotnosti v ČR.

Prevádzkujeme internetový katalóg firiem, fyzických osôb a organizácií vo Vlašimi.

Centrum ubytovania v českých chatách, chalupách, kempoch a penziónoch.

Služby: -databáza výrobcov a predajcov nábytku

Portál Pozemkyafarmy.cz prevádzkuje juhočeská spoločnosť PROSERVIS BOHEMIA s.r.o., ktorá sa zamerala na časť realitného trhu zameranú na poľnohospodárske pozemky a stavby.

Internetové grafické štúdio, návrhy a tvorba webdesignu. Navrhujeme a tvoríme moderný design internetových prezentácií.

Knižnica. Požičovná doba: -po 10-12,13-15 -st 10-12,13-17.30 -pia 10-12,13-17.30. Súčasťou knižnice je Informačná centrum, ktoré slúži nielen turistom ale aj všetkým obyvateľom mikroregiónu Žulovsko.

Portál pre strojných konštruktérov. Miesto pre vašu inzerciu výrobkov a služieb pre strojárstvo. Články k problematike.