Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Kultúrny rozcestník ponúkajúci zoznam kultúrnych, športových a voľnočasových podujatí.

- prevádzka internetového portálu Živéfirmy.cz - prevádzka internetového portálu Proškoly.cz - informácie o firmách na informačnej linke 12 612 - tvorba a predaj softvéru Databanka českých firiem

On-line katalóg autosalónov, predajcov áut.

Internetový server s ručne vyrábanými výrobkami.

Informačné centrum, člen A.T.I.C. SR. Služby: - poskytovanie informácií: - o meste a regióne, o ubytovaní, stravovaní a sprievodných službách - požičovňa bicyklov vo Vsetíne a okolí - predaj: - vstupenky na kultúrne akcie - turistické mapy, propagačné materiály - upomienkové predmety a tlačoviny.

Sprievodca po Železných horách - propagácia regiónu - tipy na výlety.

Služby - outsourcing - vedenie účtovníctva - certifikácia noriem podľa kvality ISO - call centrum - zváračské skúšky.

Služby: - finančné analýzy a ekonomické poradenstvo - prieskum trhu - rešerše a vyhľadávanie informácií - prieskumy a dotazníkové vyšetrovania - internetový marketing

Služby - dotačné poradenstvo v oblasti životného prostredia - digitálny povodňový portál - výukový portál.

Prevádzka internetového portálu kina.cz.

Eurodenník.sk je internetový portál, internetový magazín - spravodajstvo zo sveta.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagačné materiály - poradenstvo - obchodné školenia.

Služby: -prevádzkovateľ portálu pre zasielanie dát

Prague City Tourism (Pražská informačná služba) je moderná marketingová organizácia hlavného mesta Prahy, ktorej poslaním je starostlivosť o rozvoj domáceho i zahraničného cestovného ruchu v českej metropole.