Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

TOP-WORS, s.r.o. sa zameriava na fotenie produktov a tovaru pre e-shopy, katalógy a časopisy.

Rada vyfotím Vašu svadbu a vytvorím pre Vás kúzelné fotografie, z ktorých budete mať radosť dlhú dobu. Zaručujem osobný prístup ku každému páru. Súčasťou svadobného balíčka sú fotokniha a mobilný album. Ďalej ponúkam fotenie rodín, detí, tehotenstva, love story a portrét, reportáž z akcií a vystúpení.

Dual Studio s.r.o. je fotografické, webdesignové a grafické štúdio zameriavajúce sa na fotografie, grafiku, tlač a tvorbu webových stránok.

Michael Rada je fotograf, ktorý sa zameriava na fotenie: - detí, portrétov, novorodencov -osláv, narodenín či svadieb -koncertov

Fotoateliér - profi fotograf, vizážistka - štylistka Kurzy fotenia pre začínajúcich i pokročilých fotografov Grafické a internetové štúdio Tvorba webov a e-shopov Reklamná agentúra

Stavba - drevostavby - pergoly - prístrešky Fotografické práce Izolačné práce Stavba - ploty Predaj - stavebný materiál Projekčná kancelária Zemné a výkopové práce Dlaždičské a obkladačské práce - anhydritové podlahy Stavba - rodinné domy na kľúč - byty Rekonštrukcia - bytové jadrá.

fotoateliér - fotografie digitálny, reklamné, technické Veľkoformátová tlač

Smaltovna Smaltovanie, výroba, maloobchodný a veľkoobchodný predaj, e-shop, internetový obchod smaltovaných ceduľou, tabúľ, štítkov pre označenie domov, objektov a ulíc, reklamných, výstražných a informačných tabuliek. Služby FOTO VIDEO. Fotografický ateliér, videoateliér. Animácie, postprodukcia, finalizácia snímok, green screen (kľúčovacie ...

Fotografujeme deti, rodiny, tehuľky, batoľatá, rodinné fotografie atď. V ateliéri je možnosť zapožičania rekvizít (čelenky, šatôčky, sukienky, čiapočky, anjelské krídla, bekovky, klobúky, hračky, lopty, lavičky, stoličky, košíky, sánky, kreslá, , torty, narodeninové číslice, kvety a ďalších cez 200 druhov rekvizít na fotografovanie detí)

Realizácia fotografických akcií, výstav. Prenájom výstavných kolekcií.

Firma sa zaoberá fotografovaním svadieb, portrétov detí a rodín, ale aj hotelov a kancelárskych priestorov. Ďalej ponúka výučbu anglického a nemeckého jazyka pre verejnosť aj firmy. Jazykové kurzy sú rôzneho zamerania pre deti aj pre dospelých. Firma taktiež ponúka prekladateľské a tlmočnícke služby.

Fotoateliér. Fotenie v ateliéri aj v prírode. Tehotenské, novorodenecké fotenie. Rodinná fotografia a portrétne fotografie Svadby, oslavy, firemné akcie Propagačné a reklamné fotografie. Školské a predškolské fotografie.

Prezentácia nehnuteľností: - profesionálne fotografie v dvoch verziách - pre web v menšej veľkosti, pre reklamu v najvyššej kvalite - videoprezentácia podľa Vašich požiadaviek. Vizualizácia - interiéru - zmena farieb výmaľby, tapiet, nové vybavenie, rozloženie nábytku - exteriéru - pre ideálne umiestnenie domu do priestoru. Dron ...

Fotokútik ktorý Vám privezieme kamkoľvek na Vašu svadbu, večierok alebo firemnú akciu. Vieme, ako hosťom dopriať nezabudnuteľnú zábavu. Postaráme sa o to, aby si domov odniesli skvelé fotografie alebo ich zdieľali na internete. Tri hodiny za 9 990 Kč plné fotenia a neobmedzeného tlačenia

Svadobná a rodinná fotografka zo Zlína. - Brigita Brhlová Olivová

Fotografické služby, fotoslužby. Spracovanie: - fotografie digitálne aj klasické. Grafické spracovanie: - fotoknihy, fotokalendáre, fotoobrazy.

Helihobby.CZ, s.r.o. sa špecializuje na fotografické služby, tvorbu fotoalbumov a rodinné fotenie v rôznych variantoch.

Grafické a fotografické služby. Grafické návrhy tlačovín, obalov a nosičov veľkoplošnej reklamy. Fotografie reklamné - produkty, jedlo, portrét a inscenované kompozície.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Služby - profesionálne letecké fotografie a videá dronom - letecké fotografie a videozáznamy.

Špecializujeme sa na produktové fotografie pre e-shopy, weby, tlačové materiály, katalógy, reklamné letáky alebo pre sociálne siete. Ponúkame individuálny prístup, špičkovú kvalitu a rýchle dodanie fotografií.

Atelier H: - fotografické služby - svadobné fotografie - maturitné plesy a tabla - školské foto.

Som rodinná a svadobná fotografka. Fotím v exteriéri alebo u vás doma. Na svojich fotografiách zachytávam emócie, pohyb, atmosféru a vzájomnú blízkosť rodín a zamilovaných párov.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí Izolatérstvo Hostinská činnosť -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických ...