Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

Fotografické práce - fotoateliér - svadobné foto, produktové, exteriérové a interiérové foto, fotokútik.

Služby - fotografické práce - fotograf - svadobné foto.

Služby: - konceptuálny fotograf a umelec

Fotoslužba: -fotografovanie -portréty, svadby, módne prehliadky -fotografia čiernobiele, farebné.

Fotograf. Fotografické služby: - svadba - portrét.

Výroba, spracovanie: -videozáznamy, videoreportáže -svatby, plesy -společenské a kultúrne akcie -Športové akcie -propagační snímky -Digitálne spracovanie videoklipov -DVD -ozvučení, titulky -počítačový strih -3D efekty. Cenové relácie sú zmluvné a záleží predovšetkým na náročnosti a dobe spracovania. Pobočka firmy YETTY.EU

Fotograf, fotografické práce - fotoateliér - svadobné foto, fotografovanie detí, zvierat.

Svadobný fotograf - fotografovanie.

Služby: - fotografické služby - fotograf - video - letecké foto a video.

Party-fotobudka.cz je mobilný fotokútik, ktorý nesmie chýbať na žiadnej oslave, na firemnej akcii a párty. Fotokútik nenútene a efektívne pobaví všetkých hostí, vrátane tých najmenších. Vďaka fotokútiku zažijete originálnu zábavu a odnesiete si so sebou spomienku v podobe kreatívnych a bláznivých fotografií. Jedná sa o mobilný fotoateliér s ...

Činnosť: - technické, prípadne produkčného zaistenia všetkých kultúrnych, spoločenských, firemných akcií, večierkov - ozvučenie - osvetlenie - videoprojekcia - fotografovanie.

Fotograf, fotografické práce - portréty, svadby, rodinné fotografie.

Služby: - fotograf - reportážne fotografie - svadobné foto - fotografovanie detí.

Spoločnosť Květiny Hrádek sa zaoberá predajom kvetov a darčekového tovaru. Ponúkame aj aranžérske služby, fotoslužby a výrobu pečiatok. Služby: - predaj kvetov - predaj darčekového tovaru - aranžérske služby - fotoslužby - výroba pečiatok. Predajňu nájdete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárskej dráhe.