Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

Fotokeramický ateliér: -výroba fotokeramiky tradičnými technológiami -neobmedzená trvanlivosť výrobku -ozdobné rámčeky a zdobiace vetvičky zo zlata alebo platiny.

Predaj solárií, vertikálne soláriá, použité soláriá, soláriá Luxura, Ultrasun a Dr. Muller, servis solárií, trubice do solária, kolagenária, kolagénové solária, solárna kozmetika Oranjito a Soleo, krémy do solária, opaľovacia kozmetika do solária, konopná kozmetika, bio kozmetika, príprava kozmetika, , samoopaľovacia emulzia, tvárové výbojky, ...

Reklamné a propagačné fotografie, - fotografovanie - interiéry a architektúra - portrétne a figurálne fotografie - reportážne, technická a dekoratívne fotografie.

Reklamné fotografie - produktovú, jedla a pitia, módnu a portrétnu fotografiu. Fotografujeme life-style, sklo, interiéry, nábytok a architektúru. Rodinné a svadobné fotografie a výtvarné fotografie pre kalendáre aj výzdobu interiérov.

Služby: -fotografické služby -reštaurovanie fotografií a diapozitívov -recyklácia tonerových a valcových kaziet pre laserové tlačiarne a kopírky -servis kopírovacej techniky, PC a tlačiarní. Maloobchod, predaj: -kancelárska technika -počítače -digitálne fotoaparáty.

Chcete sa na chvíľu stať celebritou? Objednajte si portrétne fotografie od profesionálneho fotografa. Užite si fotografovanie a získajte krásne fotografie vytlačené na kvalitnom archívnom papieri.

Predaj: - digitálne prístroje Fujifilm FinePix - kompletný sortiment digitálnej techniky - fotoprístroje - príslušenstvo - ďalekohľady - fotomateriály Súčasťou našej ponuky sú aj služby novo vybaveného fotoateliéru a predvádzacieho centra.

Fotografovanie Grafický dizajn tlačovín Nažehľovanie na textil Inštalácia, dodávka - redakčné systémy

Profesionálny svadobný fotograf Praha, Brno, Olomouc

Zameriavam sa na módnu a reklamnú fotografiu, tvorbu loga a imidžu firmy, reklamné tlačoviny a katalógy, originálne ilustrácie a obrázky.

Fotoateliér. Služby: -fotografia na legitimáciu -ateliérové foto -špecializácia na svadobné foto -veľkoplošná tlač.

Ponúkam profesionálne fotografické služby - svadobné, portrétne, reportážne a produktová fotografia. Pôsobím po celej SR.

Grafické návrhy na: -vozidlá, výlohy, billboardy, firemné tlačoviny (vizitky, obálky, hlavičkové papiere, skladacie dosky...) -propagačné materiály (plagáty, letáky) -špeciálne tlačoviny (výročné správy, PF, pozvánky...) -reklamy do novín a časopisov. Fotografické štúdio: -vlastná komerčná činnosť štúdia -reklamná a priemyselná ...

Firma Videoprodukcia Stibůrek vznikla v roku 2008 a pôsobí v rámci celej SR. V čase vzniku bola predovšetkým zameraná na natáčanie videí a prepisy mediálnych nosičov. V roku 2011 rozšírila svoju činnosť aj na zhotovovanie a spracovanie fotografií. Súčasnou náplňou firmy sú služby v oblasti obstarania a spracovania videa a fotografií pre firmy aj ...

Fotoateliér. Fotoslužby. Eshop. Špecializovaná predajňa firmy FOMEI.

Fotoateliér Vonkajšia reklama Polygrafietlačená reklama - tlačová produkcia Grafické štúdio