Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

Grafické štúdio - corporate design, logá - grafické manuály, propagačné materiály Tvorba - www stránky webdesign Fotografovanie - svadobné fotografie Brno a okolie - produktová fotografia - reportážne fotografie úpravy, retuše a montáže fotografií Strih a editácia videa, DVD authoring.

Služby: - fotograf - tvorba webovej stránky - tvorba software

Spracovanie fotografií a všetky fotoslužby: tlač veľkoformátových fotiek, lepenie fotografií na dosky vrátane laminácie, tlač fotografií na plátno, výroba fotodarčekov, fotokalendára. Predaj fotoaparátov a fotopotreb (albumy, rámy). Predaj ďalekohľadov. Digitalizácia fotografií a videa.Retušovanie fotografií. Foto na všetky doklady.

Služby: -fotografické -reklamná činnosť -signmaking -webdesign -zaistenie pre užívateľov internetu prechádzať interiérmi prevádzok reštaurácií či penziónov formou panoramatickej fotografie zhotovené v režime 360 °

Profesionálny fotografický ateliér so širokou paletou služieb.

Služby: - fotoateliér - fotograf Predaj: - fotoaparáty - doplnky a príslušenstvo - fotoalbumy Tlač a úprava fotografií.

Služby: - marketing - public relations - grafika - fotografovanie - tvorba webových stránok.

Fotograf a kameraman na voľnej nohe. Pracujem z lietadiel, s teleskopickými tyčami a drony. Používam kvalitnú techniku. Výšková fotodokumentácia, šport a projekty. Snímanie zo stožiaru 15m.

Služby: -profesionálne svadobné fotografovanie na území celej SR.

- Reprografické štúdio - Web design - Kalendáre - Reklamné predmety - Motorsport gallery - Svadobné fotografie - Veľkoformátové foto

Ponúkam kompletné fotografické služby.