Zberne druhotných surovín vykupujú od firiem aj jednotlivcov oceľ, nerez, káble, elektromotory, farebné kovy, meď, bronz, hliník a železo. Výkupné ceny sú individuálne a líši sa u jednotlivých zberní. Platby za výkup sú účtované za kilogram.

Zber, výkup a likvidácia surovín. Vyberáme a ekologicky likvidujeme: - železo - farebné kovy - autobatérie a akumulátory - stroje, elektromotory - káble a drôty - autovraky.

Kontajnerová autodoprava VS-EKOPRAG s.r.o. vám ponúka spoluprácu a služby v oblasti odvozu a likvidácie odpadov po území veľkej Prahy. Kontajnery 3 - 40 m3. Vykupujeme drevo a sklo. Prevádzkujeme zberné dvory pre občanov.

Nákladná autodoprava, medzinárodná kamiónová doprava, špedícia, zemné práce, nakladanie nebezpečných odpadov, zberný dvor, autopožičovňa, zasielateľstvo

Spoločnosť TSR Czech Republic s r.o. je jednou z popredných firiem v Českej republike vykonávajúcich: - výkup železa - výkup farebných kovov - spracovanie a predaj kovového šrotu hutím a zlievárňam doma aj v zahraničí. Výrobným firmám s výskytom kovového odpadu ponúkame zber a odvoz vo vlastných kontajneroch.

Vykonávame vypratávacie práce. Ponúkame vypratanie bytov, kancelárií i pivničných priestorov. Zaisťujeme tiež kontajnerovú dopravu a odvoz odpadu po celej Prahe.

Zaoberáme sa kontajnerovou autodopravou. Ponúkame odvoz sutiny a likvidácie odpadu v Prahe a okolí. Likvidujeme ľahký a komunálny odpad aj stavebnú suť. Predávame aj stavebné materiály.

Vykupujeme: - železné šroty - farebné kovy Ekologická likvidácia autovrakov.

Zaisťujeme kolektívny systém spätného odberu a oddeleného zberu EEZ.