Likvidácia odpadov, triedenie a recyklácia - tri základné piliere ekológie. Firmy zabezpečujú zvoz a odvoz odpadu z podnikov, jeho roztriedenie, spracovanie a následnú ekologicky priaznivú likvidácii, prípadnú recykláciu.

Služby v oblasti nakladania so všetkými druhmi odpadov - odvoz a uloženie stavebných sutí - výkup druhotných surovín - výkup olejov - čistenie nádrží, lapolov, odlučovačov.

Ostravskej rekultivácie s.r.o. predtým s názvom NAJMISI s. r. o. sa zameriava na prenájom strojov a zariadení pre stavebníctvo a priemysel.

Spracovanie, predaj, zber, výkup, triedenie: - oceľový a liatinový, kovový odpad - kovošrot. Prevádzkareň: - Orlovská 125, Ostrava - Hermanice (podjazd na Hermanický rybník)

Ekolikvid - Ekologická likvidácia áut Odťah a ekologická likvidácia vozidiel všetkých značiek a typov po celom Moravskosliezskom kraji. Výkup vozidiel v akomkoľvek stave, farebných kovov (meď, mosadz, hliník, zinok, olovo, cín a všetky tvrdokovy) a katalyzátorov.

Služby: -nakladanie s odpadmi -recyklácia

Ponúkame ekologickú likvidáciu vozidiel v Ostrave a jej okolí od A až po Z. V rámci našej činnosti tiež zaisťujeme odťahovú službu. Súčasťou našich služieb je výkup starého vozidla (popr. vraku vozidla), ekologická likvidácia, vyradenie z evidencie vozidiel, vrátane dokladu o ekologickej likvidácii vozidla. Naše služby: - odťah vozidla ...

Veľkoobchod, predaj: -prístroje na elektromagnetickú úpravu tvrdej vody

Zber, odvoz, recyklácia: - plastový, papierový odpad. Drvenie plastu. Lisovanie papiera, plastu, LDPE fólie. predaj: - granulát - regranulát - drti. prevádzkareň: - Ostrava, Martinovská 3168/48

Výkup autobatérií, UPS gélových akumulátorov, trakčných batérií z vysokozdvižných vozíkov a dosť, výkup paliet, europaliet.

Služby - strojné čistenie kanalizácie - tlakové čistenie kanalizácie - monitoring inžinierskych sietí - vytyčovanie káblových a potrubných vedení.

Vodohospodárske stavby: návrhy, príprava a realizácia: - mechanicko-biologickej čistiarne odpadových vôd pre obce a mestá - ohrev vody pomocou výmenníkových staníc či samostatných vykurovacích okruhov - chemické hospodárstvo - skladovanie, riedenie, miešanie a transportovanie kvapalných chemikálií - bioplynovej stanice - vypracovanie ...

Spoločnosť Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava vykonáva autorizované merania emisií znečisťujúcich látok, ďalej tiež meranie sprievodných vzduchotechnických parametrov, spotreby tlakového vzduchu a laboratórne analýzy. Poskytujeme environmentálne služby a zaoberáme sa ekologizáciou prevádzok všetkých technológií a znižovaním emisií. V odbore ...