Zvoz komunálneho odpadu, jeho následné triedenie, recykláciu a prípadnú likvidáciu zmesového aj triedeného odpadu majú na starosti špecializované firmy, ktoré sa snažia s ohľadom na životné prostredie odstrániť vytvorené odpady čo najekologickejšou cestou.

Recyklácia: - textilný odpad - plastový odpad.

Recyklačná dielňa hendikepovaných - recyklácia elektroodpadu - naša chránená dielňa rozseparuje na jednotlivé druhy materiál, ktoré sa ďalej používa ako vstupná surovina na ďalšie spracovanie.

- likvidácia nebezpečných odpadov - zvoz odpadov vlastnými dopravnými prostriedkami - optimálna likvidácia odpadov - spaľovne, solidifikačné zariadenia, skládky, zariadenia na recykláciu - poradenská činnosť v oblasti nakladania s odpadmi - prenájom kontajnerov, navrhnutie a optimalizáciu skladovacích a zberných nádob čistenie nádrží a ...

Regenerácia aktívneho uhlia. Odvoz a likvidácia odpadov. Odvoz a likvidácia nebezpečných odpadov. Predaj kompostov. Predaj záhradnej zeminy. Nebezpečné odpady: Veterinárny odpad. Zdravotnícky odpad. :

Správa a údržba komunikácií. Zvoz a likvidácia: - veľkoobjemový odpad. .

Nakladanie s odpadmi. Odvoz a likvidácia stavebných sutí. Predaj, doprava: - piesok - stavebný materiál. Vypratanie pivníc a pôd.

Výkup, zber a spracovanie odpadu: - kovový odpad. Ekologická likvidácia autovrakov. Prevádzkareň: -Západná ulica, 79601 Prostějov tel.:777261177 Martin Khýr.

Služby: - autodoprava - odvoz sute, odpadu - zemné práce - demolácia - vypratanie priestorov - dovoz, odvoz kontajnera. Veľkoobchod, maloobchod: - piesok, štrk - kačírok - zemina.

Vykonáva: -vložkovanie nádrží plastom aj oceľou -signalizácia netesností -revízia nádrží a nádrží -likvidácia odpadov -likvidácia ekologických záťaží -zámočnícke práce. Dodávka, montáž: -kompletné technologické vybavenie čerpacích staníc. Autodoprava.

Kovošrot. Výkup, spracovanie: - kovový odpad - farebné kovy - lisovanie kovového odpadu mobilným lisom - ekologická likvidácia autovrakov - lisovanie oceľových a liatinových brikiet - železné - oceľové brikety.

Služby, zber, zberňa, výkup, triedenie, spracovanie, predaj: - kovový odpad, kovošrot - papier - plast - farebné aj biele sklo. V rámci poskytovaných služieb zaisťujeme: - bezplatné pristavenie kontajnerov požadovanej veľkosti (neúčtujeme ich výmenu ani prenájom) dopravu a nakládku vlastnými nákladnými vozidlami - likvidácia ...

Autoservis, pneuservis. Ekologická likvidácia vozidiel Náhradné diely.

Vykonávame: - likvidácia technologických celkov a kovového odpadu - rezanie kyslíkom - nakladanie s odpadmi - likvidácia železných aj neželezných kovov.

Ekologická likvidácia automobilov Výkup vozidiel Doklad o ekologickej likvidácii Výkup autovrakov Naša firma vykúpi Vaše auto, prídeme si a odvezieme ho, na mieste Vám vystavíme doklad o ekologickej likvidácii Pre Vaše auto si dôjdeme do Ústí nad Orlicí, Hradca Králové, Náchoda, Česká Třebová, Vamberk, Žamberk, Holice, Týnisko nad ...

Ekologická likvidácia autovrakov - v prípade nepojazdného vozidla zaistíme odvoz či odťah.

Spoločnosť S & S import export sa zameriava na spracovanie a spätnú recykláciu žiaruvzdorných výmuroviek z oceliarní a zlievarní. Obchodovanie s ferozliatinami, hutníckymi, oceliarskymi a zlievárenskými materiálmi. Služby: Drvenie materiálov na rôzne frakcie.

Zameriavame sa na export a distribúciu gumových a plastových granulátov a na výrobu gumovej múčky. Výroba a predaj: - gumových granulátov, najmä EPDM v rôznych farbách - jemných gumených múčok - plastových drví. Naše produkty sa využívajú najmä na: - umelé športové povrchy - zásyp umelých trávnikov, tartan, ľahkoatletické dráhy - ...

Predaj: - piesok - štrk - kačírok Služby: - odvoz a likvidácia odpadov - kontajnerová doprava - zemné práce - požičovňa stavebných strojov

Sprostredkovateľská a stavebná firma. Spracovávame stavebný a demolačný odpad a predávame stavebné recykláty. Pôsobíme prevažne v oblasti ekologických služieb pre stavebníctvo, kde za niekoľko rokov podnikania získali množstvo cenných skúseností a napomohli realizácii mnohých dôležitých stavieb.

Výroba, predaj: - obalový materiál - LDPE fólia, odpadové vrecia, vrecká - stretch fólia - bublinková fólia - pásky Recyklácia plastov.

Ostraha majetku a osôb. Bezpečnostné služby. Upratovacie práce. Zber, spracovanie, likvidácia odpadov.