Zvoz komunálneho odpadu, jeho následné triedenie, recykláciu a prípadnú likvidáciu zmesového aj triedeného odpadu majú na starosti špecializované firmy, ktoré sa snažia s ohľadom na životné prostredie odstrániť vytvorené odpady čo najekologickejšou cestou.

predaj: - sypkej zmesi - troska, štrk, piesok, lomový kameň, tehlový, betónový a živičný recyklát Recyklácia stavebného odpadu. Autodoprava - sypké hmoty. práca: - búracie a demolačné - zemné a výkopové

služby: - zemné práce - demolácie - dokončovacie práce - drvenie stavebných odpadov Výroba, pokládka: - betón, betónov

Spracovanie, výkup: - železný, neželezný, nerezový šrot - farebné kovy - kovový odpad. Likvidácia vyradených technologických zariadení.

Veľkoobchod, dodávka: - priemyselné chemikálie - plasty - prepravná nádoby (sudy, kanistre, dózy). Zber priemyselných odpadov a ich recyklácia - odpady obsahujúce farebné kovy.

služby: - nákladná autodoprava - likvidácie odpadov.

Mobilný zvoz, triedenie, likvidáciu a recykláciu odpadov. Služby v oblasti požiarnej ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenciu rizík.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Naším konečným cieľom je dosiahnutie myšlienky, že staviteľ či súkromná osoba od začiatku stavby do jej ukončenia, tu nájdu všetky portfólio služieb (Vozidlá, Zemné stroje, Materiály a skládky, Profesia, Poradenstvo, Facility management), kde si môžu rovno objednávať to, čo zrovna potrebujú.

Ekologická likvidácia vozidiel a autovrakov v SR zadarmo, za niektoré vopred dohodnuté vozy platba v hotovosti. Odovzdanie dokladu pre Úrad k trvalému odhlásenie vozidla + odťah autovrakov zdarma. Praha a Stredočeský Kraj, platí po celej SR.

Likvidácia nebezpečných odpadov vrátane geologických prác a sanácií.

činnosť: - spracovanie elektroodpadu

činnosť: - ekologická likvidácia elektronického odpadu (výpočtová, kancelárska technika)

Ostatné špecializované stavebné práce i. N., Zhromažďovanie, zber a zneškodňovanie odpadov, úprava odpadov na ďalšie využitie, Výroba nealkoholických nápojov; produkcia minerálnych vôd a iných fliaš, ale zaoberá sa aj ďalšími 6 odbory. Je aktívny bez obmedzenia činnosti.

služby - odvoz a odstránenie odpadov - nakladanie s chemickými látkami a zmesami - odpadové hospodárstvo - ekologické poradenstvo.

služby: - skartácie dokumentov - vyhľadávanie, zakádání dokumentov - digitalizácia dokumentov - dlhodobé uloženie, archivácia dokumentov.

predaj: - hnojivá - záhradnícke potreby služby: - nákladná autodoprava - vrecovanie tovar - prenájom skladov - odťahová služba - likvidácia autovrakov Prevádzka čerpacie stanice Čížkovice.

služby: - archivácia a skartácie dokumentov - úschovňa dokumentov - vedenie evidencie o uložených písomnostiach

činnosť: - chemické, mechanické čistenie strojných súčastí. Recyklácia, rafinácia: - drahé kovy.

Poskytovanie technických služieb k ochrane majetku a osôb

Spoločnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikli v roku 1995 a 1998. Spoločnosť certifikovaná ISO 9001 a 14000 Ekologickej likvidácie: - špeciálny a nebezpečný odpad. Demolačné a stavebná činnosť. - likvidácia technologických celkov Prevádzkovanie skládok inertného odpadu. Zber, recyklácia: - akumulátory, autobatérie, ...

Nákup, predaj: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidácia autovrakov.

Výroba: -výkup železa, farebných kovov.

Stredisko Metalšrot a.s. Jihlava zaisťuje ekologickej likvidácie autovrakov, technologických celkov a výkup a recyklácia kovového odpadu, železa aj farebných kovov. V lokalite Vysočina máme ďalšie strediská: - Trebišov 674 01, Hrotovická 175 tel. 568843037 email: trebic@metalsrot.cz - Žďár nad Sázavou 591 01, Jihlavská 975/12 ...

Stredisko Metalšrot a.s. Svitavy zaisťuje výkup a recyklácia kovového odpadu, železa a farebných kovov. V lokalite Pardubický kraj má firma ďalšie stredisko: - Svitavy, Priemyselná 2066/9 Predmestia - 724217517. Sídlo firmy je v Tlumačov. Výkup, spracovanie: -kovová odpad, železo, farebné kovy.