Ekologické projekty zahŕňajú všetky projekty, ktoré sú šetrné k prírode. Ide teda o revitalizácie parkov, lesoparkov, odstránenie ekologickej záťaže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a veľa ďalších projektov.

Pobočka. Služby: - štúdie vplyvu na životné prostredie, posudky EIA. Stavebné projekcie, výstavba: - kanalizácia, ČOV - stavby z oblasti odpadového hospodárstva - závlahy - vodohospodárske stavby - vodovody, úpravne vôd. Sídlo spoločnosti: - Táborská 940/31, Praha - Nusle.

Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia -inžinierska geológia a geotechnika -likvidácia starých ekologických záťaží -nepretržitá havarijná služba pre ochranu a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia ...

Spracovanie, poradenstvo: - energetické audity - energetické preukazy - energetické posudky - projektovej dokumentácie. Zelená úsporám. Štúdia uskutočniteľnosti.

Konzultačná spoločnosť pôsobiaca v oblastiach ochrany životného prostredia, priestorového a územného plánovania, regionálneho rozvoja a dopravy. Poradenstvo, konzultácie: -životné prostredie -doprava a infraštruktúra -priestorové plánovanie -rozvoj a riadenie ľudských zdrojov.