Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Ochrana a stráženie objektov, bezpečnostné systémy. Security services. Poskytované služby: - fyzická ostraha objektov a areálov objektov školenými pracovníkmi ostrahy a pracovníkmi ostrahy so služobnými psami - nepretržitá ostraha objektov po pripojení zariadenia EZS v objekte na náš pult centralizovanej ochrany (PCO) pohotovostné výjazdové ...

Bezpečnostná agentúra, detektívne služby, ochrana osôb a majetku, ostraha a zabezpečenie priestorov, riešenie pohľadávok, poradenstvo, ostatné služby

Správa nehnuteľností a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostné služby, stráženie objektov, upratovacie práce, údržba zelene.

Ochrana osôb a majetku a stráženie samostatných objektov. Dodávka a inštalácia slaboprúdových technológií. Predaj, prenájom, montáž a servis kamerových systémov, elektronických zabezpečovacích a protipožiarnych systémov, dochádzkových a prístupových systémov. Stráženie a napojenie objektov na Pult centralizovanej ochrany.

Fyzická ostraha objektov - usporiadateľská činnosť - preprava cenín - detektívne činnosť montáž - elektronické zabezpečovacie systémy bezpečnostný audit

Ostraha: - osoby - majetok - objekty. Prevozy a sprievody. Bezpečnostné a detektívne služby. Elektronické zabezpečenie objektov. Napojenie objektov na pult centrálnej ochrany.

Bezpečnostná agentúra. Služby: - stráženie majetku a osôb - ozbrojený sprievod - pult centrálnej ochrany - fyzická ostraha - strelnica - upratovacie služby.

Zaistíme Vám predaj pobytových aj poznávacích zájazdov nielen do zahraničia, ale aj v Českej republike. Ďalej sa zameriavame na detektívne a realitné služby. Cestovná agentúra: - autorizovaný predajca CK FISCHER, CK EXIM TOURS a cca 170 cestovných kancelárií - pobytové zájazdy - poznávacie zájazdy - last Moment - first minute - last ...

Navrhujeme bezpečnostné systémy, ktoré zabezpečujú ochranu majetku a osôb. Poskytujeme služby fyzickej ochrany objektov, prevoz cenín a osobné ochrany. Inštalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovacie a tiesňové systémy, kamerové systémy, protipožiarne a prístupové systémy. Prevádzkujeme pult centralizovanej ochrany.