Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Bezpečnostná služba: - stráženie objektov - fyzická ostraha - bodyguarding - preprava cenín, hotovosti.

Služby: - bezpečnostná agentúra - stráženie majetku a osôb - detektívne služby - ochrana osôb

Činnosť: - bezpečnostná a upratovacia agentúra - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - reklamné služby

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku, osôb - ozbrojený sprievod.

Spoločnosť Ravenell security, s.r.o. prezentuje nový, efektívny spôsob ostrahy, založený predovšetkým na kvalitnom výbere a príprave bezpečnostných pracovníkov.

Služby: - vymáhanie, správa pohľadávok - detektívne služby.

Služby: - stráženie priemyselných objektov - fyzická ostraha stavenísk, stavebných strojov - riadenie cestnej premávky pri opravách ciest - usporiadateľská služba (futbal).

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je upratovacou firmou, ktorá Vám zaistí kompletné priemyselné čistenie hál, opláštenie budov, strojov či klimatizácií a to nielen v Šumperku, Zábrehu a Olomouci, ale po dohode aj v ostatných lokalitách Českej republiky. Tiež vám zaistíme pravidelné aj jednorazové upratovanie vrátane parného čistenia suchou ...

Bezpečnostné služby - fyzická ostraha objektov - prevoz cenín - poriadková služba pre mestá a obce - kuriérske služby, diskrétne prepravy osôb a zásielok.

Detektívna kancelária: - vymáhanie pohľadávok - právne poradenstvo - detektívna činnosť - ochrana osôb - sprievod osôb, vozňov - preverenie obchodných partnerov - katalogizácia cenností.

Detektívna kancelária - nezávislé vyšetrovanie - vyšetrovanie trestnej činnosti.

Bezpečnostná agentúra ADAS - Josef Adamek poskytuje komplexné služby v oblasti zabezpečovania ochrany a ochrany majetku. Zameriavame sa na fyzickú ostrahu objektov, zabezpečovanie kultúrnych a spoločenských akcií, detektívnu činnosť či recepčné a informačné služby. Sme firma s celorepublikovou aj zahraničnou pôsobnosťou. Nájdete nás v Žiline na ...

Služby: - odkúpenie, vymáhanie a správa pohľadávok - exekúcia - detektívne služby

Služby: - bezpečnostné poradenstvo - sledovanie osôb - pátranie po osobách, majetku - nezávislé vyšetrovanie.

Bezpečnostná agentúra - zabezpečenie všetkých typov súkromných aj komerčných objektov v Plzni a okolí - prevádzka pultu centralizovanej ochrany (PCO) - zabezpečenie a elektronická ostraha objektov, rodinných domov, chát a chalúp - elektronické stráženie objektov.

Služby - stráženie objektov - autodoprava - upratovacie služby.

Chránené pracovné dielne. - upratovacie služby - spracovanie účtovníctva a firemná personálna agenda - stráženie osôb a majetku.

Detektívna služba: -získavanie informácií o slovenských i zahraničných firmách -vymáhanie pohľadávok -pátranie po dlžníkoch, nezvestných osobách.

Bezpečnostné a upratovacie služby - fyzická ostraha objektov - recepčné služby - osobná ochrana - vymáhanie pohľadávok - upratovanie domácností, kancelárií i výrobných hál - umývanie okien. Pobočka - adresa: Rímska 45, 120 00 Praha 2 Vinohrady - B. Smetany 2578/11a, 370 01 České Budejovice.

Bezpečnostná agentúra: - fyzická ostraha osôb, majetku.

Spoločnosť GLOBAL SECURITY s.r.o. sa zaoberá ostrahou a ochranou majetku a osôb, inštaláciami zabezpečovacích a kamerových systémov. Poskytuje komerčné bezpečnostné služby pre podniky, organizácie či inštitúcie. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osôb -fyzická ostraha objektov a firiem -Patrol systém - opakovaná kontrola stráženého ...

Družstvo invalidov, bývalá firma Minardinis. Zamestnávame viac ako 50% zamestnancov so zdravotným postihnutím - ZŤP a vo všetkých kategóriách našej činnosti máme vytvorené chránené pracovné miesta. Služby: - upratovacia služba, stráženie areálov - kontrola a balenie výrobkov, ktoré dodávajú priamo výrobcovia, napr. TOKOZ, VEBA PLYN ...