Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

3D vizualizácia interiérov a exteriérov. Návrhy pred realizáciou: - kuchyňa - byty, jednotlivé izby - kancelárske priestory - školy - mobilné domy.

Štúdio zamerané na architektúru a umelecký, interiérový dizajn. Primárne sídli v Kroměříži, ale pôsobí tiež v Brne a dostupnom okolia. Hlavným cieľom je vytvárať estetická a funkčné riešenie architektúry a úžitkových predmetov. Dokonalé prostredie je krásne a účelné, pretože je zložené z predmetov umeleckých i užitočných.

Vybavenie obchodu: návrh, vizualizácia, stavebné práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitné praktické riešenie až po luxusný vzhľad. Predaj obchodného zariadenia: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizácia výstavných stánkov.

Realizácia interiérov: - hotelové priestory, reštaurácie - predajne, kancelárie - rodinné domy. Projektová dokumentácia v 3D. Vlastná doprava.

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

Projekčná kancelária. Projekčné činnnosti, projektovanie: -projektovanie v investičnej výstavbe -inženýrská činnosť. -Architektonické štúdie. -PROJEKTY interiérov.

Predstavujeme Vám firmu Ing. Pavel Titl, ktorá sa zaoberá projekciou, projektovú činností pre výstavbu občianskych a priemyselných stavieb. Ďalej potom vykonávam odhady nehnuteľností a ich ceny. Ponúkam projektovanie obytných, priemyselných a poľnohospodárskych stavieb. služby: - projektová činnosť (projekcia): - pozemné stavby - ...

Realizácia na kľúč: - bytové interiéry - vybavenie čistých priestorov, laboratórií - vybavenie kancelárií i komerčných priestorov.

Poskytujeme konzultácie, návrhy a realizácie nábytku do bytov, domov a komerčných priestorov. Realizujeme kuchyne, vstavané skrine, spálne, detské a študentské izby a ďalší nábytok. Predaj vstavaných a nevestavných spotrebičov Liebherr, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, CATA, AEG, Electrolux, Gorenje, Mora, BEKO a ďalších značiek. Drezy a ...

Stavebná a obchodná spoločnosť. Stavebná činnosť: - bytová, občianske, priemyselné výstavba, zemné práce, demolácie, rekonštrukcie. služby: - architektonické, inžinierske, projekčné. Autodoprava, doprava, preprava: - nákladné do 3, 5t sklápač - nákladné kontajnerová do 7t - zemné práce Požičovňa, prenájom: - stavebné ...

Interiérový dizajnér. služby: - kompletný návrh bytových aj komerčných interiérov vrátane realizácie - redesign - oživenie už existujúceho interiéru - návrh a realizácia vzorového bytu - farebné poradenstvo - dekorácie - jednorazové konzultácie - poradenstvo - online návrhy - workshopy

služby - návrhy a realizácie interiérov - architektonické štúdie.

Stavebná činnosť - drevostavby na kľúč - architektonická štúdia, projekty - tesárske a pokrývačské práce.

návrhy: - interiérov, privátne aj verejné projekty - rekonštrukcia a prestavby interiérov - dizajn nábytku.

Návrhy interiérov, realizácia výstav. Dizajn, aranžérska činnosť, úpravy priestorov. Tel .: 603 933 621 E-mail: avadesign@seznam.cz Tlačiareň, polygrafická výroba.

Výroba, predaj: -drážkové (drážkované) panely -lamelové steny -slatové steny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pre vydavateľstvo. Návrhy, realizácia, vybavenie: -interiéry -vybavení predajne. Expedícia, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Hlavné obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérov -provádění stavieb, ich zmien a odstraňovanie -inženýrská činnosť vo výstavbe -projekční činnosť.

Architektonické služby. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť v stavebníctve. Stavebné projekty.

ateliér EH - spracovanie architektonických štúdií a návrhov stavby - design atypických prvkov interiérov.

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Štúdie a projekty stavieb vrátane inžinieringu alebo realizácie drobných stavieb (stavebné projekcie). Urbanistické štúdie. Návrhy interiérov, inžiniering, dodávka a realizácia. Návrhy záhrad a zelene, realizácia záhrad a parkových úprav, dodávka a realizácia umelého zavlažovania, jazierok a vodných ...