Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Dizajn interiérov Technický dozor investora Architektonická činnosť Projektovanie - pozemné stavby

Architektúra a design bývanie, obchod, gastronómia, ... Špecializácia na rodinné domy od počiatočnej štúdie až po detaily interiéru. Zastrešujeme všetky projekčné fázy od návrhu, cez projekt vr. prerokovanie, po interiér.

Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť a projekty stavieb.

-Výroba textilu a odevov -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Projektová činnosť vo výstavbe

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Výstavné, aranžérske a dekoratérske služby. Muzeálna expozícia vrátane architektonického riešenia, grafického riešenia a konečnej realizácie. Aranžmán výkladných skríň a interiérov včera výtvarného riešenia a výroby dekorácií. Realizácia veľtržných expozícií na kľúč na území SR a Európy. Promo akcie, prezentácie firiem, firemné večierky ...

Skupina TECHO je lídrom v odbore poskytovania komplexných služieb v oblasti vybavovania komerčných interiérov v strednej a východnej Európe a zároveň významným výrobcom kancelárskeho nábytku v Českej republike. Od roku 2005 je súčasťou poprednej holandskej nábytkárskej skupiny ROYAL AHREND NV. Cieľom spoločnosti TECHO a.s. je poskytovať ...

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Dekoratérske štúdio: - realizácia textilných interiérov

Návrhy a realizácia interiérov na zákazku Predaj, výroba nábytku: Kuchyňa, spálňa, šatne -nábytkové solitéry -knižnice -komody -bytové stenové systémy -konferenčné stolíky. Kancelársky nábytok: -nábytkový rad Klart Ergonomic -nábytkový rad Kelster. Individuálna výroba: -výroba zákazkových interiérov: -kancelárie -banky ...

Architektonická kancelária. Služby: -projekty stavieb a rekonštrukcií

Pôsobíme v oblasti: - scénografia, - dizajnu, - atypické reklamy. Riešime komplexne vizuálnu podobu kultúrnych, spoločenských a marketingových akcií, výstav, veľtržných stánkov a POS, od návrhu až po finálnu realizáciu.

Architektonická a projekčná kancelária: - interiéry, - novostavby, - bytové stavby.

Architektonické návrhy a realizácia interiérov, exteriérov. Štúdie, projekty rekonštrukcií a novostavieb v územnom a stavebnom konaní.

Projekčný a architektonický ateliér. Architektonické štúdie a návrhy (architekti). Projekčná činnosť (stavební inžinieri). Vizualizácia a animácia stavieb. Developerské projekty. Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť. Stavebný a autorský dozor.

Dizajn - bytové štúdio. Návrhy interiérov. Predaj nábytku: - jedálenský nábytok - sedacie súpravy - postele - skrine.

Návrhy a realizácia interiérov. E-shop: - lôžkoviny, - vybavenie detských izieb hojdacie zvieratká, - hojdacie zvieratká, - lôžkoviny.

Projektovanie a realizácia kuchýň a interiérov na zákazku. Tvoríme: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie zostavy - spotrebiče.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.