Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Firma MYDOS bola založená roku 1991 a od tejto doby sa zameriavame na 3D návrhy a realizácie nielen komerčných, ale aj bytových interiérov. Zaistíme komplexné riešenie vrátane dodávky na kľúč a výroby nábytku. Služby poskytujeme predovšetkým súkromným osobám, ktoré chcú originálne oživiť svoj interiér. Návrhy a riešenie celého interiéru: - 3D ...

Interiérové štúdio - dodávky a montáž dverí, zárubní, podlahovín - nábytok na mieru - sedací nábytok, bytové doplnky - tieniaca technika.

činnosť: - projekcia pozemných stavieb - urbanistické, architektonické štúdie - projekcia pasívnych domov - dizajn interiérov, nábytku - 3D vizualizácie stavieb - inžinierska činnosť.

služby: - webdesign - tvorba webových stránok, e-shopov, aplikácií

Projekčná a architektonická kancelária - projekcia stavieb.

služby - architektonické návrhy, štúdie - projekčné práce.

Návrhy, úpravy, realizácia interiéru, Homestaging, kreatívne dekorovanie. Vymaľovanie interiérov. Svadobné dizajn.

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Projekčná a architektonická kancelária. Stavebné projekcie.

Zdravé bývanie: - návrhy vybavenia bytov - osobný rozvoj a poradenstvo - automatická kresba.

výtvarná činnosť, návrhy interiérov, galérie

Hlavné náplne mojej činnosti sú navrhovanie stavieb a tvorba projektovej dokumentácie novostavieb rodinných domov, obytných a verejných stavieb. Ďalej projektujem rekonštrukcie, podkrovné vstavby aj projekty pre demolácie stavieb. Navrhujem interiéry aj drobnú architektúru. Vytváram architektonické štúdie. Meriam súčasný stav stavieb a vytváram ...

Lepenie tapiet, predaj tapiet, dizajnérske poradenstvo, farebné poradenstvo, poradenstvo v riešení interiérov, poradňa podľa fotiek, zaujímavé povrchové úpravy a polepy rôznych materiálov, stien, kovov, dreva, plastu. Výtvarné riešenie úprav.

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekcie, inžinierska činnosť. Inžiniersko-projektová firma. Služby: -inžinierska činnosť -prerokovanie dokumentácie s dotknutými orgány (vybavovanie územného rozhodnutia a stavebného povolenia) -prípravná dokumentácia a štúdie -dokumentácia na územné konanie -dokumentácia k stavebnému ...

Inžinierska činnosť v stavebníctve: - technické dozory stavieb - administrácia zadávacích konaní podľa ZZVZ pre verejných obstarávateľov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Projektovanie elektrických zariadení

Projektová činnosť vo výstavbe, spracovaní PENB.

Architektonický ateliér. Projekcia: -pozemné stavby -interiéry.

Firma Cordesign v Šumperku sa špecializuje na dizajnérsku a návrhársku činnosť. Návrhy, realizácia: - interiérov, nezariadených priestorov - dekorácie a kvety. - feng shui.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Rivesti s.r.o. sa zaoberá predajom talianskych kúpeľňových a interiérových dizajnových obkladov a dlažieb a vybavenia kúpeľní. Ponuka: -trend určujúce materiály s dôrazom na minimalizmus a funkcionalizmus -rozsiahla paleta materiálov (imitácia dreva, kameňa, kovu) prispôsobená individuálnym potrebám (obklady do kuchyne, vonkajšia dlažba, ...

Dizajnér, návrhár: - zaoberám sa návrhmi bytových i nebytových priestorov - vypracovanie návrhu interiéru - poradenstvo ohľadom výberu vhodných materiálov - odporúčania vierohodných firiem pre následnú realizáciu.