Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Dizajn a návrh bytových interiérov - návrh a výroba nábytku - bezpečnostné kamery, zámky, alarmy - rolety, tieniaca technika, žalúzie - návrh a montáž osvetlenia.

Interiérový denign - návrhy a realizácie, kožené sedacie súpravy - štýlový nábytok, doplnky, skrine na mieru, výroba nábytku kancelársky, lekársky a hotelový nábytok.

Služby: -architektonické práce -bytový architekt -projekty.

Architektonická kancelária - projektové práce - projekcia stavieb.

-Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Služby: -facility management -správa budov -dizajn a realizácia interiérov

Architektonická činnosť - projekčná činnosť

Dizajnové štúdio - originálne návrhy interiérov aj exteriérov - stavebné projekcie, projektovanie - poradenstvo, predaj bazénov.

Architektonická kancelária - projekcia budov.

Architektonický ateliér - rodinné domy - bytové domy - verejné stavby - novostavby - interiéry

Stavby, projekcie, dodávky, výroba, servis: -záhradné stroje -poľnohospodárske stroje pre malé hospodárstva Projekty, vývoj, dodávky

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Projektovanie pozemkových úprav -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

Služby: - návrh a kompletnú realizáciu všetkých interiérov na kľúč - stavebná projekcia - inžinierska činnosť Zákazková výroba nábytku.

Architektonické služby. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe – zameranie na pozemné stavby.

Realizácia interiérov - vybavovanie komerčných i súkromných interiérov.

Služby: - developerská činnosť v oblasti priemyselných zón, logistických a priemyselných celkov - urbanizmus - výstavba investičných celkov - architektonická a projekčná činnosť - inžiniering a riadenie projektov - budovanie technickej a dopravnej infraštruktúry

Dizajnový obchod s autorskou tvorbou českých návrhárov a dizajnérov - dámske, pánske a detské oblečenie - bižutéria a doplnky.

Reštaurovanie - historický nábytok Návrh a realizácia - súkromné a komerčné interiéryinteriérový dizajn Produktový design