Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projekčne inžinierska kancelária - stavebno-technické prieskumy a pasportizácia stavieb - zabezpečenie organizácie prípravy a realizácie stavieb (organizácia výberových konaní na dodávateľov stavby, subdodávateľov) - konzultačná a poradenská činnosť - administrácia verejných zákaziek a obchodných súťaží vrátane úplného právneho servisu

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Dizajnér, návrhár: - zaoberám sa návrhmi bytových i nebytových priestorov - vypracovanie návrhu interiéru - poradenstvo ohľadom výberu vhodných materiálov - odporúčania vierohodných firiem pre následnú realizáciu.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Projekty, výrobné moduly, dodávky na kľúč, inžiniering, servis aj pozáručné: -procesné technológie (investičný celok) a podporné servisné služby pre mliekarenstvo, pivovarníctvo, nápojový priemysel, potravinárske tekuté procesy, farmáciu a kozmetický priemysel. Stroje a zariadenia: -tepelné procesy: -doskové a rúrkové výmenníky ...

Rekonštrukcia - rehabilitačné bazény. Architektonický ateliér. Rekonštrukcia - historické objekty, RD, domy pre seniorov.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Rekonštrukcia bytov, bytových jadier a kúpeľní. Návrhy interiérov, realizácia - kuchyňa - 3D vizualizácia.

Architektonická kancelária, architekti.

Inžinierska činnosť Architektonická činnosť.

Autorizovaný architekt - projektová činnosť.

Služby: - interiérová dizajnérka - návrhy interiérov.

Predaj, e-shop: - dizajnové osvetlenie, nábytok Služby: - interiérový dizajn

Projektová a inžinierska kancelária v Brne.

Architektonická kancelária - interiérové projekty.