Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Služby: - architektonická a inžinierska kancelária

Návrh, rekonštrukcia: - bytové interiéry - interiéry obchodných jednotiek.

Inžinierska kancelária - železničná a verejná doprava - modelovanie prepravných vzťahov v území - návrhy cestovných poriadkov.

Služby: - interiérové štúdio - kompletná realizácia interiérov

Shortcat štúdio - dizajnové štúdio.

Stavebno obchodná spoločnosť - návrhy a realizácia interiérov aj exteriérov. Činnosť - podlahárske práce, pokládka podláh - sadrokartonárske práce - maliarske práce - rekonštrukcia bytových jadier. E-shop - fasádne a maliarske farby - tmely, tesnenia - dlažby - sadrokartón - náradie.

Architektonická kancelária: - rodinné domy - dizajn interiérov - komerčné priestory.

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Služby: - vypracovanie štúdie, 3D návrhu a projektu pre realizáciu - vybavenie stavebno správnej agendy a dokumentácie Realizácia: -všetky stavebné úpravy vrátane SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, kúrenie a ventilácia -maľby a tapety -sklenárske a pasiarske výrobky a konštrukcie -podlahy.

Ponúkame služby architektonického a projekčného štúdia. Robíme návrhy, stavebné projekty vo všetkých stupňoch, interiér, záhrada a stavebné dozory.

Ponúkame služby interiérového štúdia. Špecializujeme sa na projektovanie, design a realizáciu kompletných interiérov.

Architektonické a dizajnérske štúdio pôsobiace v oblastiach produktového designu, architektúry i grafiky, zaisťujúce produkciu od návrhu po realizáciu.

Komplexnými službami v oblasti profesionálnych kancelárskych, hotelových a atypických interiérov.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletnej korporátnej identity.

Ponúkame architektonické práce, predprojektové a projektové prípravy, inžinierske činnosti aj realizácie interiérov.

Ponúkame architektonické a inžinierske práce.

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Návrh, design, realizácia: - komerčné interiéry - kancelárie.

Výstavníctvo: - stavba a návrh veľtržných stánkov a expozícií. Reklama: - zabezpečenie komplexných služieb - multimediálna prezentácia - web design. Realizácia interiérov: - návrhy + realizácia - komplexné vybavenie interiérov, kancelárií. Zaistenie firemných a kultúrnych akcií. Referencie: - Deň otvorených dverí letiska ...

Služby: -architektonické -projektovanie, projekcia, projektová činnosť.