Certifikovaní technici, 100% účinné prostriedky a vystavenie protokolu sú u nás samozrejmosťou. Dodržujeme termíny a cenu viete vždy vopred. Hubenie ploštíc a ďalšie DDD služby vykonávame po celých Čechách. Poskytujeme komplexné DDD služby pre firmy aj domácnosti.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Dodávka a montáž - elektronické požiarne systémy Elektroinštalácia Grafické návrhy - DTP štúdio. Dodávka - výpočtová technika, hardvér, notebooky. Servis - výpočtová technika, hardvér, notebooky. Výroba - www stránky, správa siete.

Kaderníctvo Kozmetika, permanentné riasy Nechtové štúdio Masáže aj lymfatické - vacupress.

Služby v oblasti výpočtovej techniky a internetu. Prenosy obrazových a zvukových informácií na internet.

Reklamná agentúra, dodávateľ, e-shop kompletného sortimentu reklamných a darčekových predmetov s potlačou, s využitím všetkých dostupných technológií - lasera, výšivky, razby.

-Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

Výroba a predaj čistiacich a pracích prostriedkov zn. STELA a DIRECT - pracie prášky - gély na pranie - aviváže - prostriedky na ručné umývanie riadu - prostriedky do umývačiek riadu - univerzálne umývacie prostriedky - umývacie prostriedky na podlahy - čističe škvŕn a ďalšie čistiace a umývacie prostriedky. Výroba a ...

Služby: -distribúciou nových značiek na český a slovenský trh

Služby - webdesign - tvorba webovej prezentácie.

Architektonický ateliér - projektovej dokumentácie - návrhy interiérov.

Modelingová a produkčná agentúra STYL - módne prehliadky - fotomodeling - tlačové konferencie - prezentačné a firemné akcie.

Hydraulické a pneumatické zariadenia. Projekcia, konštrukcia, údržba, opravy: -hydraulické obvody -lisy a lisovacie nástroje -servis obrábacích strojov -modernizácia obrábacích strojov.

Služby: -kozmetický salón Mayanne -kozmetické služby „s citom pre krásu a zdravie“ -prístrojové ošetrenie IPL (trvalá epilácia, odstránenie pigmentových škvŕn a žiliek, terapia akné) -čistenie pleti, masážou pleti a dekoltu, farbenie a úpravy obočia, trvalé na riasy až po veľmi obľúbený chemický peeling.

Služby - programovanie webových aplikácií - vývoj a správa e-shopov.

Dodávka - informačný systém pre vedenie agendy psychologickej poradne, klinického psychológa - PsychologX.

Sťahovacie práce Maliarske práce Vypratávacie práce Služby hodinového manžela Rekonštrukcia - byty - rodinné domy. vykonávame vypratanie bytov rodinných domov v Brne a okolí.

Čistenie interiérov vozidiel Natieračské práce Maliarske práce Správa nehnuteľností Upratovacie práce (umývanie okien a presklených plôch, upratovanie kancelárií, firiem a priemyselných objektov, ...) Čistenie - koberce Výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

Priemyselný design Grafické práce Realizácia a správa - firemné webové prezentácie

Akreditované laboratórium: - testovanie bezpečnosti vzduchotechnických zariadení - testovanie výkonu vzduchotechnických zariadení.

Poradenské služby - získavanie finančných prostriedkov z fondov EÚ - riadenie projektov.