Výroba a predaj pečiatok. Tlač, sadzba, väzba. Gravírovanie laserom. Doplnkový predaj kancelárskych potrieb.

Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanácia podzemných vôd a horninového prostredie -inžinierska geológia a geotechnika -likvidácia starých ekologických záťaží -nepretržitá havarijná služba pre ochranu a sanácie podzemných vôd a horninového prostredia -analytika ...

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Zákazkový vývoj softvéru Telefónne IT riešenie (firemné telefónne systémy, telefonická starostlivosť o zákazníkov, podpora predaja a telemarketingu, call centrá, dispečerské pracoviská, krízové riadenie)

Upratovacia firma: -umývanie okien a sklenených nákladov -výškové čistiace práce -pranie a žehlenie bielizne. Predaj: -sanitárna technika.

Architektonicko-stavebná kancelária. Komplexná projektová činnosť. Stavebné projekcie. Návrhy, projekty, design a zabezpečenie dodávky interiérov.

Poradenstvo a školenia v oblasti výpočtovej techniky. Pripojenie k internetu.