Realitná kancelária zameraná na nehnuteľnosti na Jadrane.

Deratizácia: - dezinsekcia - dezinfekcia - ničenie hmyzu - ničenie potkanov, myší.

Personálna agentúra - vyhľadávanie a výber vhodných kandidátov - agentúra práce - poskytovanie služieb v oblasti personálneho poradenstva a ľudských zdrojov.

Konzultantská spoločnosť - videokonferenčných riešení, webové či mobilné aplikácie - školenia, workshopy.

Výroba, zhotovenie: -opis autoplachiet -potlač autoplachiet, transparentov, stanov -fóliová reklama na automobily -firemné štíty, reklamné panely, -informačné systémy -výlohy -autoreklama -nátlač, potlač a polep kapôt automobilov a motoriek -špecifické samolepky, fólie -fóliové popisky -reklamný servis -reklama rezaná ...

Vonkajšia reklama s možnosťou umiestnenia na akejkoľvek stanici v SR, poprípade do vlakových súprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámčeky vo vlakoch -železničné mosty -reklama na plášti železničných vozňových jednotiek -billboardy -bigboardy.

Sprostredkovávame zamestnanie v profesiách: manažéri, odborníci v oblasti ekonomiky, financií a bankovníctva, účtovníci, obchodníci, oblasť IT a technika, strojárstvo, elektrotechnika administratíva. Vyhľadávanie pracovníkov pre vyššie uvedené pozície.

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Ceny a odhady nehnuteľného aj hnuteľného majetku.

Čistiareň peria Čistiareň a práčovňa Výroba - prešívané prikrývky a vankúše Opravy - dáždniky, odevy.

Návrh, vývoj, implementácia: - softvér - webové a mobilné aplikácie

Autodoprava. Služby: - špedičné služby - medzinárodná, zahraničná špedícia - nadmerná preprava - zasielateľstvo - zastupovanie v colnom konaní - vyťažovanie - skladovanie, balenie tovaru.

Geodetické služby Inžinierska činnosťstavebné povolenie Projektová činnosť vo výstavbezabezpečenia - územné rozhodnutie.

Architektonický ateliér. Služby: - projektová činnosť vo výstavbe - architektonické a inžinierske činnosti so zameraním na pozemné stavby.

Činnosť reklamnej agentúry. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Poskytovanie softvéru. Poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Poradenstvo - finančné, ekonomické. Poradenstvo podnikateľské, organizačné. Spracovanie dát. Správa sietí. Kurzy, školenia a iné vzdelávacie akcie.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo, prekladateľ, tlmočník z a do angličtiny.

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu

Navrhujeme a vytvárame informačné systémy, webové stránky, internetové obchody, intranety či extranety