Escandelle Fashion: - dováža a predáva luxusnú dámsku konfekciu priamo z Paríža, pre tých najnáročnejších zákazníkov. Escandelle Hair & Beauty: - nadštandardná starostlivosť o vlasy - komplexná starostlivosť o telo i dušu.

Beauty Essence kozmetické štúdio: - kozmetické rituály Sothys - LPG Endermológia - masáže - manikúra a pedikúra.

Kozmetické štúdio Lenka Procházková: - ošetrenie pleti pomocou prístroja Hydra Facial, jedinému na strednej Morave. - mikroihličkové ošetrenie Dermapen - profesionálna analýza pleti Face Mapping kozmetickej firmy Dermalogica - predaj kozmetiky.

Dansy Claire - cosmetics štúdio: - kozmetika - kaderníctvo - pedikúra - manikúra - modelácia nechtov - bielenie zubov - pernamentný make-up, predlžovanie rias. Výroba, predaj, opravy: - kožené odevy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbenská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Kozmetický salón Jana Bundilová sa nachádzajú v centre mesta, Naše služby: - starostlivosť o pleť a telo francúzskou kozmetikou Sothys - základné ošetrenie, intenzívna a špecifická starostlivosť o pleť - hydratačná, protivrásková a energizujúca kúra - obnovujúci peeling, starostlivosť o očné kontúry - telové relaxačné rituály - ...

Kozmetický salón pre ženy a mužov. - kozmetické a vizážistické poradenstvo, analýza pleti, vizáž a líčenie (denné, slávnostné, sviatočné) - pánske ošetrenie a kozmetika pre mužov - brazílska depilácia voskom - trvalé odstránenie chĺpkov - kozmetika BIOLINE ( starostlivosť o citlivú a alergickú pleť, program proti starnutiu a na všetky druhy ...

Súdny prekladateľ a rodivá hovorkyňa ponúka: - prekladateľstvo ruského a ukrajinského jazyka - tlmočenie ruského a ukrajinského jazyka - odborná ruština a ukrajinčina - preklady overené, technické, obchodné - vyhotovenie prekladov vrátane overených - sprievodné tlmočenie.

Služby: - kaderníctvo - predlžovanie vlasov - líčenie

Služby: - oprava, servis počítača, notebooky - návrh a správa sietí - odvírenie počítačov - zálohy a obnovy dát

Činnosť: - upratovacie služby Požičovňa: - čistiaci stroj na čalúnený nábytok a koberce

Kozmetické služby, španielska kozmetika: - ošetrenie pleti - ošetrenie na pigmentové škvrny - ošetrenie proti vráskam - japonská liftingová masáž - lifting, spevňujúce a protivráskové ošetrenie - depilácia nôh, rúk, pery - líčenie - svadobné, večerné, po ošetrení.

Nemecké jazykové centrum NJC poskytuje skupinovú, firemnú aj individuálnu výučbu nemčiny, ďalej tiež preklady a tlmočenie z aj do nemčiny. Naše pobočky sa nachádzajú v Olomouci, Zlíne a Zábrehu.

Služby: - tvorba videa - reportážny kameraman - tvorba webových stránok - grafika

Grafické štúdio: - potlač doručeniek - propagačné materiály.

Činnosť: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - preprava tekutých horúcich asfaltov v špeciálnych cisternách - preprava sypkých hmôt - skladovanie

Predaj: - výpočtová technika Oprava, servis: - počítače Tvorba webových stránok, programov.

Agentúra W Promotion: - zabezpečením hostesiek a promotérov.

Výroba, predaj: - nábytok na mieru

Predaj a servis pc, správa sietí, reklamné a propagačné tlačoviny.

Zábavné a obchodné centrum: -multikino Ster Century, tel. rezervácie: 547 422 251 -reštaurácia -obchody -detský kútik -playstation -planét bowling