Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - spracovanie PENB - preukaz energetickej náročnosti budov.

Opravy a servis osobných a nákladných automobilov. Webdesign - tvorba webových stránok. Predaj a montáž počítačov.

Osobný kouč a psychológ - kouč osobného rozvoja - vzťahové poradenstvo - osobné poradenstvo - terapia a psychosomatika.

Služby: - upratovanie v priemyselných, výrobných a administratívnych objektoch.

Predaj, e-shop: - podlahové krytiny - drevené podlahy - vinylové podlahy

Grafika, sadzba, tlač. Grafické štúdio: - príprava a realizácia tlačovín - návrh loga - grafické návrhy - poradenstvo. Tlačiareň: - tlač - vonkajšia reklama - bannery - plagáty - väzba. Služby: - webová prezentácia - reklama - fotografie - preklady.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť: - preklady z/do angličtiny - preklady z/do francúzštiny. Jazykové kurzy: - výučba angličtiny - výučba francúzštiny.

Spoločnosť Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovou splečnosťou pre oblasť pracovnej psychológie v obchodných spoločnostiach. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový biznis koučing.

Interiérové dvere Kolín Kožené sedačky Kuchynské linky na mieru Kompletné zariadenie interiéru Veľkoobchod, maloobchod Úchytky Madlá na nábytok Nábytkové knopky - úchytky Nábytkové vešiaky Nábytkové nohy Kuchynský závesný systém Interiérové kľučky Doplnky Kuchyňa - kuchynské linky priamo na mieru Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, ...

Činnosť: - priemyselná automatizácia - projektovanie - elektroinštalácia - výroba - programovanie - sprevádzkovanie jednoúčelových strojov a zariadení. Servis, technická podpora: - priemyselná automatizácia.

Služby: - investície do nehnuteľností a výrobných podnikov - poskytovanie poradenstva pri správe a údržbe nehnuteľností a správe majetku - poskytovanie poradenstva pri akvizíciách, fúziách a corporate finance.

Služby - zdieľané kancelárie, coworkingové centrum v Prahe.

Priemyselné a logistické služby - čistenie robotmi a laserom – pomocou suchého ľadu - čistenie výrobných zariadení - čistenie potrubia privádzajúce a odvádzajúce vzduch - čistenie priemyselných foriem - obalový manažment (KLT) a externé skladovanie - údržba a preventívny prehliadky jednotlivých strojov - chladiace technológie.

Hostinská činnosť -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií ...

Zákazková výroba vlajok a ďalších textilných reklamných nosičov: - vlajky pre firmy, hotely a iné využitie - stolné vlajočky - beach vlajky.

Služby: - medzinárodná kamiónová a nákladná doprava - vnútroštátna kamiónová a nákladná doprava - špedícia - logistika - colná deklarácia - skladovanie.

Tlačíme svadobné oznámenia (luxusné, s originálnou grafikou, s fotografiou, s deťmi aj klasické), novoročenky, oznámenia o promócii, pozvánky. Od grafického návrhu až po tlač. Individuálny prístup. Ďalej tiež tlačíme novoročné oznámenia (www.novorocni-prani.cz) alebo promočné oznámenia a oznámenia s dieťaťom (www.printia.cz).

Výroba produktového videa - výroba reklamy - reklamné foto, video.

Informačný portál pre odborníkov o problémoch v staviteľstve, príprave, priebehu a dokončení stavby a rekonštrukcií bytov a domov. Ponúkame témy o: - chorobách z budov a rozpoznanie príznakov - financovanie stavieb - stavebnej gramotnosti - meranie kvality vzduchu - hrozbe domáceho prostredia na ľudské zdravie.

Veľkoobchod, maloobchod. Recyklácia náplní, náplne, náplň do tlačiarní, tlačiareň, tlačiarne. Originálna náplň do tlačiarne. Kompatibilné náplne. Predaj, servis: -počítačové zostavy, zostava POWER -notebook, notebooky, -predaj PC komponentov, komponentov -dáta a video projektory -digitálny fotoaparát -CD, DVD médiá -Hardware, ...