Tlač svadobných oznámení, vizitiek, letákov, pozvánok a pohľadníc. Výroba polymérnych štočkov.

Marketing a obchodné konzultácie, outsourcing marketingu

Spoločnosť Outdoor Space s.r.o. bola založená v roku 2003 ako firma špecializujúca sa na výstavbu reklamných zariadení, výlepy reklamných plagátov, montáže reklamných plachiet, prenájmy vysokozdvižných montážnych plošín a dopravnej mechanizácie.

- vydavateľ časopisu Vodácky magazín.

Zaisťujeme vonkajšiu reklamu od billboardov a bigboardov po maloplošné formáty. K našim produktom patrí aj svetelná reklama na lampách alebo presvetlené panely pri dopravných komunikáciách.

Zaistenie prenájmu reklamných plôch a vykonávanie veľkoplošnej tlače. Ponuka billboardov, bigboardov a navigačných systémov.

Reklamná činnosť. Komplexné reklamné služby FULL SERVIS: -vonkajšia reklama - billboardy, štítová stena -inzercia.

Fotograf, fotografické práce - exteriérové aj ateliérové fotenie.

Fotograf, fotografické práce - fotenie portrétov, detí.

Grafické a interiérové štúdio - letáky, plagáty, ilustrácie - vizitky, logo - webdesign - kompletný návrh interiérov - sklenené vázy, lustre, poháre a dekorácie do interiéru - brúsené sklo na zákazku.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Umelecká činnosť - kresba, ilustrácie pre deti - grafika - návrhy

Multifunkčná športová hala: - fitness - bedminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové športové lekcie - wellnes, masáže - štúdia krásy - skybox - netradičná kaviareň - konferenčná miestnosť - plesy, spoločenské akcie - konferencie, prednášky - firemné a vianočné večierky - prenájom športovísk.

READY FOR CUT s.r.o. je kadernícke štúdio zamerané na účesové trendy prepojené s módou. Naši kaderníci Vám profesionálne poradia s výberom strihu, farby, spoločenského účesu či odporučia vlasovú kozmetiku pre domácu starostlivosť. Používame výhradne kozmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našom salóne sa skvele postaráme ako o dámy tak aj ...

Dodávka: - hardvér - softvér. Bezdrôtové pripojenie k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Inštalácia: - softvér.

Služby: - dámske a pánske kaderníctvo, kadernícky salón. - strihanie, farbenie, melírovanie, tónovanie - kozmetika, kozmetické a vizážistické štúdio: - ošetrenie pleti biostimulačným laserom - permanentný make-up - chemický peeling - líčenie tváre - manikúra, nechtové štúdio - suchá pedikúra - odborné ošetrenie nôh špeciálnou frézkou - ...

Autodoprava: - vnútroštátna preprava - medzinárodná preprava - špedícia. Skladovacie priestory. Servis: - opravy všetkých motorových vozidiel - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá - ručné umývanie nákladných automobilov.

Autodoprava: - vnútroštátna preprava - medzinárodná preprava - špedícia. Skladovacie priestory. Servis: - opravy všetkých motorových vozidiel - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá - ručné umývanie nákladných automobilov.

Zemné práce Vrchlabí, Hostinnej, Trutnov a celej Krkonoše Zemné aj výkopové práce s pomocou kráčajúcich bagrov. Vďaka našim kráčajúcim bagrom zvládneme všetky zemné práce v ťažko dostupných terénoch, v lese, okolo koľají, na svahu aj pri čistení rybníkov - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápač V zimných mesiacoch vykonávame vo ...

Výroba, predaj: -samolepiace etikety -bezpečnostné značky -jazykové kolieska Vydavateľstvo.