Predaj: - upratovacie prostriedky - drogéria - profesionálna chémia

Poskytujeme kompletný servis pri zakladaní a predaji obchodných spoločností, predaji ready made spoločností, poskytovaní sídla či vybavení SZČO. Ponúkame aj právne poradenstvo. Zaisťujeme vedenie účtovníctva a tiež tvorbu webových stránok firiem.

Komplexné a systémové riešenie v odbore telekomunikácií a telekomunikačných technológií. Outsourcing. Internetové pripojenie.

Zaoberám sa návrhmi bytových a komerčných interiérov vrátane realizácie aj poradenstva.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Súkromná poradňa predovšetkým v oblasti komunikácie v partnerských, manželských a rodinných vzťahoch, pre profesionálov z pomáhajúcich profesií vzdelávanie a kurzy, vychádzajúce zo systemického prístupu. Rešpekt, individuálny prístup, možnosť anonymity. Adresa tu uvedená je iba korešpondenčná, konzultácie sú v Prahe 10 - viac viď webové stránky!

MOBILNÝ SALÓN - MY PRÍDEME ZA VAMI! Ponúkame kompletné kadernícke, kozmetické a masérske služby po celej Prahe a okolí! Sme tím profesionálov s dlhoročnou praxou a odbornou znalosťou.

Kozmetický a relaxačný salón v centre Prahy 2, Ľubľanská 63/3, cca. 50 metrov od I.P.Pavlova ponúka širokú škálu ošetrení profesionálnou nemeckou kozmetikou Etre Belle. Revolučné ultrazvukové čistenie pleti je súčasťou všetkých kozmetických ošetrení. Ultrazvuk tiež využívame na dopravovanie ampuliek, sér a kyseliny Hyaluronovej. Salón ďalej ...

Ponúkame voľné miesta v jasličkách domáceho typu, kde máme malý kolektív pre tých najmenších. Záhrada, výlety, voľná hra detí, celodenný program podľa veku dieťaťa.

Služby: - rhb - športové a rekondičné masáže - vacupress - prístrojový lifting - škoricové zábaly - reflexná masáž - bankovanie - moxovanie - prehrievacie zábaly - parafínové zábaly - manuálna lymfodrenáža - svetelná terapia lampou BIO - lávové kamene - autogénny tréning - dychové techniky - loptička - mobilizácia - ...

Sme skrášľujúce estetické centrum v oblasti neinvazívnej liposukcie, omladzujúcich, relaxačných a kozmetických služieb. Poskytujeme ošetrenie: bezbolestná liposukcia, odstránenie celulitídy, kryolipolýza, omladenie pleti, lymfodrenáž, liposukcia zmrazením a telové zábaly.

Masážny salón VERONIKA Pomáhame masážou proti opuchom, celulitíde a pre krajšiu pleť. Ponúkame masáže: Klasické - proti únave a bolesti - zameriavame sa na chrbát, krk, nohy, ruky a šiju. Horúcimi kameňmi - proti zápalom kĺbov a pri svalovom napätí, kŕčoch a ochoreniach nervového systému Medové - vhodné na odplavovanie toxínov z ...

Zákazková výroba: -kuchyňa, kuchyňa -nábytok kancelársky -vstavané skrine -schodisko -detská izba, kúpeľňa, posuvné dvere. Kuchynské štúdio: Palečkov mlyn, Brnenská ulica 58, Trebišov -ponuka 3D návrhov a výroby kuchynského nábytku.

Reklamná agentúra - kompletné reklamné a tlačové služby - reklamné predmety - letáky, vizitky - kopírovanie.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností, bytov, domov, pozemkov - prenájom bytov.

Vývoj softvéru - databázové programy - grafické aplikácie - webdesign, webové prezentácie - webhosting.

Masážny salón - masáže klasické, relaxačné - masáž lávovými kameňmi - indická masáž hlavy - manuálna lymfodrenáž.