Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. Spoločnosť je nositeľom certifikátov systému riadenia kvality - ISO 9001:2000, systému enviromentálneho ...

Špecialisti na životné prostredie, vodohospodárstvo a stavebníctvo. Zaoberáme sa geologickými projektmi a posudkami.

Výroba: - poloplastické samolepiace etikety (logoprinty) - hologramy - magnetky - kľúčenky.

Reklamné predmety s potlačou, bez potlače: - písacie potreby PARKER, LECCE PEN (plast, drevo, kov) - plniace, prepisovacie, multifunkčné perá) - hrnčeky (keramika, porcelán) - prívesky, kľúčenky, baterky, baterky - otvárače, fajčiarske potreby (zapaľovače, popolníky) - kalkulačky, hodiny, budíky, organizéry, diáre.

Vonkajšia reklama: -BILLBOARDY (bilboardy) -prenájom a kompletný servis /euroformát 2, 44 x 5, 1 m/ -grafické návrhy a výroba plagátov -výroba plagátov, plagáty -grafické spracovanie -výlep a údržba plôch v cene prenájmu -možnosť výroby a umiestnenia 3 rozmerné reklamy -CITYLIGHTY-presvetlené reklamné vitríny -prenájom a ...

Riadená skládka odpadov kategórie S-OO. Triediareň, triedenie, separácia odpadu. Triediareň separovaných odpadov. Stavebné odpady. Bioodpady, kompostáreň.

Športové centrum - fitness - spinning - zumba - powerjóga - pilates - squash - solárium.

Služby - vymáhanie dlhov - sprostredkovanie exekúcií - oddĺženie - insolvencie, bankroty - realitná činnosť, predaj nehnuteľností - ochrana osôb a majetku.

Práca: -zemné, výkopové, rekultivačné -demolácia. Autodoprava, doprava, preprava: -cestné nákladné - sypkých hmôt Služby: -ukladanie a recyklácia inertných odpadov (odpady) -doprava tekutých odpadov v režime ADR. Predaj: -recyklovaný materiál.

Tlačiareň - ofsetová tlač - tlač letákov, blahoželania, propagačného materiálu.

Vývoj a predaj dochádzkového systému Výkazpráce.cz zameraného na evidenciu práce a dochádzky. Vďaka našej aplikácii môžete priebežne sledovať príchody a odchody pracovníkov, vyhodnocovať jednotlivé zákazky, ľahko fakturovať vykonané práce či získavať prehľadné podklady na výpočet mzdy.

Dodávka, predaj, vývoj: - mobilných riešení pre podniky, štátne organizácie.

Činnosť: - kompletizačné práce, kompletizácia produktov - ponúkame náhradné plnenie.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov.

Služby - grilovanie alebo zabíjačka na akcie na kľúč - prasiatko na grile, stehno na grile, steaky - predaj mäsa na gril - zapožičanie party stanov.

Služby - čínska masáž - bankovanie - Dornova metóda - Reiky - hlbinná abreaktívna psychoterapia.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov a nehnuteľností - realitní makléri ponúkajú sprostredkovanie predaja a kúpy nehnuteľností.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.

Služby: - internetová reklamná agentúra - optimalizácia webu pre vyhľadávače (SEO) - internetový marketing.