Firma Work for Life, s.r.o. sa zameriava na sprostredkovanie prác v luxusných hotelových a gastronomických destináciách prevažne v nemecky hovoriacej oblasti Švajčiarska. V spolupráci s hotelmi zaisťujeme pre uchádzačov ubytovanie a stravu. Ďalej pre záujemcov obstarávame poistenie a úverové financovanie.

PALÁCIA TURMALIN - prenájom administratívneho objektu. Administratívny objekt má 8 nadzemných podlaží, 7. a 8. podlažie je objemovo ustúpené pre terasy, ktoré ku kanceláriám v týchto podlažiach patria.

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.

Internetový obchod, e-shop: - vysávače zn. Vorwerk, príslušenstvo k vysávačom - čistiace prostriedky - bazénová chémia Služby: - upratovacie - čistenie interiérov automobilov, autobusov.

Výroba - billboardy Výroba - reklamy - transparenty - reklamná ceduľa Veľkoplošná tlač

Ponúkame širokú škálu fotoslužieb, ateliér, reportáže, výrobu digitálnych aj klasických fotografií, rýchle a kvalitné spracovanie najmodernejšej digitálnej technológie na fotopapiere Kodak.

Reklamné činnosti Montáž autodoplnkov Vedenie účtovníctva Prenájom movitých vecí Filtrovanie rastlinného oleja Tvorba a správa webových stránok Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť Sprostredkovanie obchodu, výroby a služieb Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Výroba elektrických zariadení na bezpečné napätie Poradenská ...

Predaj, prenájom nehnuteľností. Prenajímame priestory pre nadštandardné bývanie aj moderné pracovné zázemie. Sme investičnou a developerskou spoločnosťou.

Činnosť: - realitný maklér - developerská činnosť.

Tlačiareň: - maloformátová a veľkoformátová tlač - vizitky - letáky - katalógy - plagáty - svetelná reklama - grafické štúdio.

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy

Realitná spoločnosť - kompletný servis pri predaji, kúpe alebo prenájme domu, bytu, pozemku, chaty, chalupy či komerčné nehnuteľnosti. Právny servis, poradenská činnosť, vklad do katastra nehnuteľnosti, financovanie, prezentácia nehnuteľností.

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Autodoprava. Medzinárodná kamiónová doprava MKD, nákladné (zaistenie prepravy do všetkých štátov v Európe). Tuzemská kamiónová doprava-nákladná. Export-preprava nábytku do západnej Európy (skriňové návesy). Špedícia (vlastné vozy+zmluvní prepravcovia). Zasielateľstvo. Logistika. Transport-preprava. Colná deklarácia. Verejný colný ...

Vodohospodárske práce. Zaisťuje: -preprava a zneškodňovanie obsahu domácich čistiarní, septiku, jímok na čistiarni odpadových vôd. Ponúka: -čistenie kanalizáciou strojom CAK 7 -dovoz a prečerpanie pitnej vody -zemné práce so strojom UDS 114, DH 112 -práca žeriavom AD 080 a sklápacími automobily T 815, a LIAZ. ...

Ponúkame Vám kompletný servis notebookov, netbookov, opravy počítačov a ďalšie servisné služby. Záchrana - obnova poškodených či zmazaných dát. Apple iPhone servis Zlín.

Kozmetická poradňa a predaj prírodnej kozmetiky.

Služby: -architektúra -statika -konštrukcia

Služby: - znalecká činnosť (vypracovanie znaleckých posudkov pre finančné úrady, notárov i banky, trhové ocenenie nehnuteľností) - realitná činnosť - inžinierska činnosť v stavebníctve - projektová činnosť v investičnej výstavbe

Ekologická likvidácia - autovraky Výkup - kovový odpad - farebné kovy