Ponúkame architektonické a inžinierske služby.

Podnik zaisťujúci ostrahu majetku a osôb. Montáž, opravy, údržba a revízia vyhradených bezpečnstných elektrických zariadení. Služby súkromných detektívov. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb.

Naša detektívna kancelária Vám ponúka vysokú profesionalitu, serióznosť, diskrétnosť a osobný prístup pri jednaní. Podáme Vám pomocnú ruku pri riešení neštandardných životných a partnerských vzťahov.

Od roku 2012 v Českej republike ponúkame upratovacie služby takmer všetkých druhov nebytových a bytových objektov, od administratívnych, obchodných, predajných, cez peňažné ústavy, expozičné centrá, priemyselné podniky, bežné výrobné haly a stravovacie prevádzky až po hotely, školy a nemocničné zariadenia.

Developerská činnosť - realizácia a výstavba objektov - realitná činnosť.

Ponúkame kompletné reklamné služby vrátane prenájmu billboardov, výroby rezanej grafiky, cez úpravu grafiky a logá. Zaistíme tlač propagačných letákov a tlačovín. Zaoberáme sa aj predajom realít.

Psychologické poradenstvo a diagnostika - dopravno-psychologické vyšetrenie vodičov.

Klinická psychológia, psychoterapia a supervízia - problematika osobných, partnerských a rodinných vzťahov - výchovné a pracovné problémy - prekonávanie ťažkých životných situácií a kríz, - špecifické problémy spojené s hľadaním životného zmyslu a identity. Adresa Praha: Areál opátstva Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00Praha 2 - Nové ...

Služby: - kódovanie internetových stránok - tvorba WordPress šablóny

Webdesign - tvorba webových stránok - grafické práce - SEO optimalizácia.

Astrosat je vydavateľstvo vysokonákladových časopisov a supplementov pre celoštátne a regionálne denníky. Hlavnú paletu TV guidov dopĺňajú lifestylové tituly. Sme etablované vydavateľstvo so 16-ročnou tradíciou na našom trhu, ktoré sa naďalej dynamicky rozvíja.

Komplexné služby v oblasti predtlačovej prípravy, DTP, digitálnej tlače, tlačovej produkcie a klasickej aj digitálnej fotografie

Služby - digitálna tlač - veľkoformátová tlač - potlač textilu

Poskytovanie informačných služieb pre firmy.

Predmetom činnosti našej spoločnosti je systémová integrácia podnikových IS/ICT, ďalej potom tvorba internetových aplikácií a webdesign.

Ponuka služieb v oblasti požiarnych a zabezpečovacích systémov av oblasti bezpečnosti informačných systémov a technológií.

Realitná kancelária. Predaj: - rodinné domy - rekreačné objekty - byty - nájomné domy - pozemky. Dlhodobý prenájom: - rodinné domy - byty - kancelárie.

Reklamná agentúra s kompletným servisom: - kreatívne riešenie - výstavníctvo - tlačové materiály - www design - médiá - grafika.

Ponúkame komplexné riešenie v celej oblasti propagácie, designu a reklamných služieb.

Vedenie účtovníctva Administratívne práce Výroba video záznamov Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamná a propagačná činnosť Automatizované spracovanie údajov Administratívne a kancelárie Prenájom hudobnej aparatúry, audiotechniky Prenájom ozvučovacej a osvetľovacej techniky Školiaca činnosť v rozsahu voľných živností Podnikateľské ...

Ponuka poradenstva v oblasti výpočtovej techniky.