Tlačiareň, tlačové služby: - výseky (aj do hotových kníh) - termorazba (zlatenie) metalickou, difrakčnou, holografickou fóliou - reliéfna razba - perforácia - ryhovanie - laminovanie - číslovanie - parciálny lak - do formátu B1.

Služby: - tvorba firemnej prezentácie a kancelárskych potrieb - návrh loga Vašej firmy - tlač hlavičkových listových papierov a vizitiek - výroba pečiatok - tlač plagátov a transparentov - zásobovanie kancelárskym tovarom.

Hlavnou aktivitou spoločnosti je výroba a distribúcia reklamných kalendárov a diárov, ktorá je doplnená tlačovými a grafickými službami. Spoločnosť je výhradným distribútorom značky Vileroy Boch na slovenskom reklamnom trhu. Na trhu pôsobíme vyše 10 rokov. Ponuka: - výber z ponuky viac ako 200 titulov nástenných a stolných kalendárov ...

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Spoločnosť PREMIER system a.s. vznikla v roku 1998 ako plne česká firma s vlastným know-how a je teraz popredným producentom informačných a ekonomických systémov na českom trhu. Nosným programom spoločnosti je výroba a distribúcia vlastného rovnomenného ekonomického informačného softvéru PREMIER system pre riadenie podnikov a firiem. Produktovú ...

Správa a údržba komunikácií. Zvoz a likvidácia: - veľkoobjemový odpad. .

Výroba reklamných a darčekových predmetov.

Prehliadky a tlmočenie po celom území SR a strednej Európy - športové využitie a program pre deti - ubytovanie - stravovanie - doprava.

Nakladanie s odpadmi. Odvoz a likvidácia stavebných sutí. Predaj, doprava: - piesok - stavebný materiál. Vypratanie pivníc a pôd.

Tlač svadobných oznámení, vizitiek, letákov, pozvánok a pohľadníc. Výroba polymérnych štočkov.

Marketing a obchodné konzultácie, outsourcing marketingu

Spoločnosť Outdoor Space s.r.o. bola založená v roku 2003 ako firma špecializujúca sa na výstavbu reklamných zariadení, výlepy reklamných plagátov, montáže reklamných plachiet, prenájmy vysokozdvižných montážnych plošín a dopravnej mechanizácie.

- vydavateľ časopisu Vodácky magazín.

Zaisťujeme vonkajšiu reklamu od billboardov a bigboardov po maloplošné formáty. K našim produktom patrí aj svetelná reklama na lampách alebo presvetlené panely pri dopravných komunikáciách.

Zaistenie prenájmu reklamných plôch a vykonávanie veľkoplošnej tlače. Ponuka billboardov, bigboardov a navigačných systémov.

Reklamná činnosť. Komplexné reklamné služby FULL SERVIS: -vonkajšia reklama - billboardy, štítová stena -inzercia.

Fotograf, fotografické práce - exteriérové aj ateliérové fotenie.

Fotograf, fotografické práce - fotenie portrétov, detí.

Grafické a interiérové štúdio - letáky, plagáty, ilustrácie - vizitky, logo - webdesign - kompletný návrh interiérov - sklenené vázy, lustre, poháre a dekorácie do interiéru - brúsené sklo na zákazku.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Umelecká činnosť - kresba, ilustrácie pre deti - grafika - návrhy